Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e to jeste zamjerka stari je vozio majstoru bilo mu uspu nije mene bilo pa je on to zamjenio odmah...znači uzmi i postavi a srediću ja njega..ne sikiraj se ti...pozzz
e to jeste zamjerka stari je vozio majstoru bilo mu uspu nije mene bilo pa je on to zamjenio odmah...znači uzmi i postavi a srediću ja njega..ne sikiraj se ti...pozzz
Ako ima neko komplet crijeva ova metalna uzeo bih, pitao sma na otpadu nemaju sve jbg.......al bitno je d aje kočnica bolja...pozzzz
Još d anapomene da su kočnice danas ozračene i prednje i zadnje...i koči dosta bolje.....
E Noke naleglo je ima mjesec pa sam neki dan zamjenio glavni kočioni i bocu sa njim.Pa su tad ozračene i prednje i zadnje kočnice, i po meni sad dobro koči, nije više niska kočnica, mada moj stari kaže mora to još bolje da koči.....pa eto vidjećemo, možda se baš nije razradilo...A nešto smo kontali kod trice su šira crijeva i kočioni šalje više ulja ondsno veći pritisak i zato bi bolje kočio, kod mene su standardna dvicina ona metalna......to smo kontali....
Ma sinoć sam vozao poslije tog servisa i baš s ezaltio na semafor kroz žuto i stao bez proklizavanja vidi se da baš kočnica fata i dosta se podigla.....ja sam zadovoljan, al eto uvijek ima nešto da fali...hehehhehee