bad_look je napisao(la):Takođe djelim isto mišljenje sa tobom.....najviše bih volio 1.9 td......taj mi najbolje leži i njega ganjam,,,pa će aBD valjda birti..pozzzzz
ArminM je napisao(la):vala Zoranic i ti ga precera sto bi rekli, sigurno trosi vise od 5 litara, to je prvo
a drugo, kazes motor od cetvorke, znas li ti koje su ti prepravke, nije to daj motor i ubaci i eto ga. Treba love dosta, Liga je radio slican projekat, i bas sam pratio, vazda su bila neka ulaganja, ima tu puno zajebancije,
evo i green devil ti moze reci da nije pis od cake ubacit tdi motor:icon_biggrin:
bad_look je napisao(la):Ma puno je to za mene i moju šasiju ide najvjerovatnije 1.9 td...pa poslije IC po mojoj želji by home made...pozzz
ArminM je napisao(la):vala Zoranic i ti ga precera sto bi rekli, sigurno trosi vise od 5 litara, to je prvo
a drugo, kazes motor od cetvorke, znas li ti koje su ti prepravke, nije to daj motor i ubaci i eto ga. Treba love dosta, Liga je radio slican projekat, i bas sam pratio, vazda su bila neka ulaganja, ima tu puno zajebancije,
evo i green devil ti moze reci da nije pis od cake ubacit tdi motor:icon_biggrin:
Zoranic MNE je napisao(la):ja sam tako razmisljao da kupim VW CORRADO i ubacim 1.9 TDI u njega samo diesel power i nista drugo