.nOKe je napisao(la):lijepo svijetle, medjutim ja sam imao dosta problema sa tim diodama, uzimao sam sigurno nekih 4-5 setova, prvih 15tak dana extra rade, poslije pocne jedna treperit, pa nesto zezalo stalno.. nekvalitetne su bile, oni im "pinovi" brzo hrdjaju..
nadam se da ces ti imati vise srece sa istim, lijepo izgleda
funky je napisao(la):.nOKe je napisao(la):lijepo svijetle, medjutim ja sam imao dosta problema sa tim diodama, uzimao sam sigurno nekih 4-5 setova, prvih 15tak dana extra rade, poslije pocne jedna treperit, pa nesto zezalo stalno.. nekvalitetne su bile, oni im "pinovi" brzo hrdjaju..
nadam se da ces ti imati vise srece sa istim, lijepo izgleda
kod mene vec 2 mjeseca perfektno svijetle...
Koji je tebi q? Moj komentar je bio APSOLUTNO dobronamjeran, nemoj svoju tačku gledišta na njega prenositi na druge forumaše. :icon_evil:dadao_style je napisao(la):svaki rad i trud se cjeni ma koliki bio neznam sta je tu smjesno nema svak para za bbs i rubovesrdjan014 je napisao(la):Čim sa pročitao temu, prelećem preko postova, kad ono obručevi za čeličare... :lol: ja sam mislio da su neke "njemačke" dvodjelne ili trodjelne fele pale u medjuvremenu... :icon_cry:
U svakom slučaju, fin golf... [/align]
bad_look je napisao(la):ima pogledaj u mojoj garaži..........nego ga skino zbog zime idem makadamom pa nekad zna zančiti a i sinejg da ne grće bezze..pozzzz