Golf 2 Propada kočnica

Golf 2 Propada kočnica

Član
Pozdrav imam golfa 2 i propada mi kočnica prvo sam ozračivo kočnice budu malo dobre i opet isto onda promijenio glavni kočioni ozračio i opet isto zatim sam promijenio doboš na glavnom kočionom sad malo bolje koči al opet propadne do kraja i kad je malo napumpam radi dobro ,ne znam šta bi moglo bit jel moguće da je do vakum pumpe?
 
Član
Vakum n radi kakko treba zamjeni i njega kad si sve i to je to...opet prekontrolišiu crijeva da negdje ne puštaju...pozzz
 
Član
Ma jarane da crijeva puštaju gubio bi ulje u bočici ali uvijek je isti nivo ulja,a kada skinem vakum sa doboša i stavim prst vuče dobro stvarno više ne mogu bit pametan...tek kad upalim auto kočnica dobra extra,a kad pređem jedno 100 m propada odma :(
 
Član
Meni je problem pravio 5. kocioni .. kad je napumpas koci cim predjes 50 tak metara stisnes ona skroz na dnu malo uhvati ..
 
Član
U mene sad neće ni napumpat samo nekad hoće,a isto tako na dnu fata blokiraju samo prednji točkovi :/
 
Član
Izbaci peti, i odvezi nek ti neko nasteluje zadnje pakne. znaci, odvrnes popustis sajle rucne do kraja obije strane, skines dobose brusilicom poravnjas zub na dobosu, pomocu štifta na paknama nasteluj da budu na knap, ali da ne blokira, stavi dobose stegni lezajeve, i nasteluj rucnu na nekih 3 zuba, opet pazeci da ne blokira i to bi trebalo bit to. A mozes i to sve prije toga ispitat, nadjes koje su 2 cijevi od zadnjih kocnica na glavnom cilindru i njih izvrnes a na njihovo mjesto zavrnes šaraf ( šaraf mora bit sitni navoj, pasu oni sto drze korpu) i ako je tvrda pedala, znaci samo nasteluj nazad pakne.
 
Član
Može li pakne naštelovat da samo digne zadnji kraj auta i da digne dva zuba na ručnoj, onda sa ključem br.10 samo zateže šarafiće na ručki od ručne dok kotači ne pođu kočiti, odnosno teže se okretati?
 
Član
MOze je tako stelovati, ali tako samo rucnu steluje, ako su štiftovi na paknama ostali visoko, a u vecini slucajeva majstori tako ostave, mrsko im se zezat, posto treba par puta stavit skinut dobos da se dobije na knap, prica je uvjek da su to samo stelujuci stiftovi, jesu, ali oni propadnu malo i nikad dovoljno. ovako se rucno nasteluju, ali obavezno rucna mora bit popustena skroz, i onda na kraju kad i nju dosteluje dobije se rezultat.
 
Član
Ja mislim da je vakum , a kad vec radis skini peti kocioni i premosti ga , imati ces vrlo jaku kocnicu onda , jaa to sebi planiram odavno ali nikako se nakaniti :D
 
Član
ma ljudi sto se zajebajete sa tim 5-im kocionim, pa nije fabrika luda da ga stavi! vozio sam dvojku i sa i bez kocionog, prilikom punog auta dosta bolje koci sa 5-im kocionim nego bez njega!
sajko, i ja tako stelujem rucnu smao sto ja ne diram sarafe kod rucice, samo gurnem stiftove maksimalno koliko mi dozvoljavaju pakne da mogu da stavim normanlno dobos i da ne zapinju, i rucna mi je odlcina cak i na jedan zub (stim da kod mene rucna ima svega 4 5 zuba)
 
Top