Druze..ceif je skup... a ja od malena jos mastam da sebi sredim dvojku po svom ukusu...Postujem ja tuning i sve to. Ali da sam na tvome mjestu ostavio bi te pare za neko novije auto.
Vidjecemo druze... znam da je to tako.. ali mozda i dodje nesto ljepse ako mi naleti.. a za gewinde da li je marka "ta technix" dobra?To sto ti vozis na kinezima je tvoj izbor, ja ne bih... al to je stvar licnog ukusa, nije to bila poenta posta
Problem je cijena, dat 800KM za smece je van svake pameti. al radi sta te veseli
Imao, iako su sve gewinde tvrdje od sportskih opruga TA Technix je bas bas pretvrd, bukvalno nema hoda milimetar i sva amortizacija koju imas jesu gumeVidjecemo druze... znam da je to tako.. ali mozda i dodje nesto ljepse ako mi naleti.. a za gewinde da li je marka "ta technix" dobra?
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
I tvoji utisci kakve su?Imao, iako su sve gewinde tvrdje od sportskih opruga TA Technix je bas bas pretvrd, bukvalno nema hoda milimetar i sva amortizacija koju imas jesu gume
Zavisi sta trazis.. Bar po meni te gewinde nisu za auto koje vozis svaki dan jer odbise bubrege na svakoj maloj neravnini..I tvoji utisci kakve su?
Na ovoj fotografiji su originalne felge, a te replike su daleko od ovog izgleda. Stave na oglas slike pravih a prodaju fuš. Original BBS RS je motorsport felga od kovanog aluminijuma, vrhunskog kvaliteta, stoga nije bez razloga toliko novca.Sta kazete na ove? Jesu replica.. ali su barem nove.. i mogle bi ici za 400€? Vasa iskustva s tim.. a mene strasno mame da ih uzmem..
Presao sam desetine tisuca km na svojim TA-Technix gewindama, do kraja zagewindan i bez male opruge. Jesu tvrde, ali se moze podnijeti ako nisi curica kao MaHa Rupe bas ne vole ni one ni ja, ali su extra za budalesanja po krivinamaImao, iako su sve gewinde tvrdje od sportskih opruga TA Technix je bas bas pretvrd, bukvalno nema hoda milimetar i sva amortizacija koju imas jesu gume
E meni treba to da je sto vise stabilan na cesti... a koja je marka po vama najudobnija...?Presao sam desetine tisuca km na svojim TA-Technix gewindama, do kraja zagewindan i bez male opruge. Jesu tvrde, ali se moze podnijeti ako nisi curica kao MaHa Rupe bas ne vole ni one ni ja, ali su extra za budalesanja po krivinama
A sta cu curica sam hahahaha e36 je imao sportske opruge i bio je tvrd kao i merc na ovim gewindama i bukvalno su mi bubrezi otpali od Gruda do MostaraPresao sam desetine tisuca km na svojim TA-Technix gewindama, do kraja zagewindan i bez male opruge. Jesu tvrde, ali se moze podnijeti ako nisi curica kao MaHa Rupe bas ne vole ni one ni ja, ali su extra za budalesanja po krivinama
Nemas udobnih gewindi druze, postoje neke sa stelovanjem tvrdoce ali nije to ni blizu udobnostiE meni treba to da je sto vise stabilan na cesti... a koja je marka po vama najudobnija...?
Bolja je ta nego citluk- pa do autoceste na medjugorjePih od Gruda do Mostara, to je jos i najljepsa dionica. Probaj Mostar-Citluk. Vise auto podnese tu torture nego na Pariz-Dakar