Član
Nece biti nakon mj. Dana ista stvar,kad se davalja uradi,neces upamtit kad si to radio,al svak ima svoje,a bojanje sprejom oogledaj kakva ce ti bit u 2 mj. Kad pjesak I sol ucine svoje
ako išta na planeti mrzim to su ovi dijasporci što su pobjegli iz Bosne, tamo jedva kraj sa krajem sastavlja al je bitno da vozi najnovije auto, ne daj Bože da komšija iz sela kaže vidi njeg otišo vani a nema zvijer auto
Sta ce biti kad ja bacim plastik primer preko toga? X puta sam tako uradio i uvijek je ispalo extra, a ovaj bumper sto se baca on inace i sam u sebi ima svojstvo plastik primera, tako da je jedan od najizdrazljivi,i naravno kad ofarbam ispadne ko nova stvar.. uslikat cu ti ja opet nakon 2 mjeseca pa ces vidjeti rezultate..Nece biti nakon mj. Dana ista stvar,kad se davalja uradi,neces upamtit kad si to radio,al svak ima svoje,a bojanje sprejom oogledaj kakva ce ti bit u 2 mj. Kad pjesak I sol ucine svoje
Još su jači ovi naši u Bosni što dignu kredit 15.000 KM za auto, mobitel od 800 KM na 24 rate, a plata 600 KM, neprijavljeni, kuća neomaltana, patike poderaneako išta na planeti mrzim to su ovi dijasporci što su pobjegli iz Bosne, tamo jedva kraj sa krajem sastavlja al je bitno da vozi najnovije auto, ne daj Bože da komšija iz sela kaže vidi njeg otišo vani a nema zvijer auto
A za koliko ti radiš i gdje?Još su jači ovi naši u Bosni što dignu kredit 15.000 KM za auto, mobitel od 800 KM na 24 rate, a plata 600 KM, neprijavljeni, kuća neomaltana, patike poderane
Crkne turbo, dizne, auto stoji 2 mjeseca, kvar 1000 KM, al ne'a veze bruuda TO LETI A MALO TROŠI, 5 LITARA
Ne mrzim nikog, čak su mi i simpatični ti mentalni sklopovi.
Svidja mi se plan,svak Ima svoj ukus moj ne ide u tom smjeru,jq idem na clean german look al samo naprijedSta ce biti kad ja bacim plastik primer preko toga? X puta sam tako uradio i uvijek je ispalo extra, a ovaj bumper sto se baca on inace i sam u sebi ima svojstvo plastik primera, tako da je jedan od najizdrazljivi,i naravno kad ofarbam ispadne ko nova stvar.. uslikat cu ti ja opet nakon 2 mjeseca pa ces vidjeti rezultate..
Ali sto ti kazes svak ima svoje.. i svak na svoj nacin sreduje auto.. ja i ako farbam radim sto kazu po p.s.-u, a ne ko neki uzmi crni mat niti oslajfaju niti ista i misle da ce im izdrzati.. pozdrav
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk
To je sad stvar ukusa drug...Svidja mi se plan,svak Ima svoj ukus moj ne ide u tom smjeru,jq idem na clean german look al samo naprijed
Ma on je jedan od ovih sto je naveo. Poderanih patika hoda roditelj jedan radi za 600 maraka i digao kredit da polozi vozacki ako ga je i polozio.A za koliko ti radiš i gdje?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Evo sad ces vidjeti kako su talijanski ispali heheheExtra ispalo,bit ce to extra,samo da krajevi branika lipo legnu na auto,jos sam skeptican jer je talinajski al sretno....
Sta mislis da u te zmigavce stavis osram plave sijalice??? Kako bi izgledalo na bijelom autu...
A za sijalice nikad nebih plavo.. ici ce ili led bijela ili zute obicne...Evo sad ces vidjeti kako su talijanski ispali hehehe
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk