allentono Član 02.03.2013 #1 sve radi osim stop svjetala ( pozicija, zmigavci, rikverc svjetlo) .. zna li neko sta bi moglo biti?
allentono Član 02.03.2013 #3 Buldog je napisao(la): Prekidac stop svjetla, ispod papucice. Ako si vec provjerio osigurace. Kliknite za proširenje... Ima li poseban osigurac za stop svijetla, ako ima koji je?
Buldog je napisao(la): Prekidac stop svjetla, ispod papucice. Ako si vec provjerio osigurace. Kliknite za proširenje... Ima li poseban osigurac za stop svijetla, ako ima koji je?
FirellesMonster Član 02.03.2013 #5 Prekidac ispod papucice kocnice koji pali stop svjetlo kad stisnes kocnicu, on je najvjerovatnije otisao... probaj sa zamjenom
Prekidac ispod papucice kocnice koji pali stop svjetlo kad stisnes kocnicu, on je najvjerovatnije otisao... probaj sa zamjenom
allentono Član 09.03.2013 #6 napravih. sad imam drugi problem. prilikom kocenja osim stop svijetla se pale i svjetla zmigavaca ( nekad je normalno stanje).
napravih. sad imam drugi problem. prilikom kocenja osim stop svijetla se pale i svjetla zmigavaca ( nekad je normalno stanje).
allentono Član 09.03.2013 #8 Forare je napisao(la): negdje ti pravi spoj ili sa nisi cacko oko stopki tamo sta spajao?? Kliknite za proširenje... Ma nisam, cesto mi se desi da lijevi zmigavac ne radi kako treba. Izgleda da je to povezano.
Forare je napisao(la): negdje ti pravi spoj ili sa nisi cacko oko stopki tamo sta spajao?? Kliknite za proširenje... Ma nisam, cesto mi se desi da lijevi zmigavac ne radi kako treba. Izgleda da je to povezano.
allentono Član 09.03.2013 #10 FirellesMonster je napisao(la): Provjeri masu Kliknite za proširenje... gdje je masa*
Forare Član 10.03.2013 #11 na stopcii i ne samo masuu provjeri sve kontakte i na dzeku i u grlima onim gdje se ubada sijalica... pregledajj daa ne gubi kontakt ili nestoo..
na stopcii i ne samo masuu provjeri sve kontakte i na dzeku i u grlima onim gdje se ubada sijalica... pregledajj daa ne gubi kontakt ili nestoo..