Golf 2 - Mercedes 124 Cijene

Golf 2 - Mercedes 124 Cijene

Član
Sto se Srbije tice golf 2 je na jos vecoj ceni nego u Bosni koliko sam provalio. Ima ih i po 4 hiljade, oni koji su sa malo boljim felnama i spusteni. A mercedes je jeftin, moj drug kupio w124 koji kao da je izasao iz fabrike za 3000e.

Početnik
ljudi Golf je samo KEC ovo ostalo su sranja od auta..sto Zela kaze prije cu pjese hodat nego to vozat i u pravu je..sto to voze ljudi kojima nemozes ni pomocu sihira objasinit da je to smece od auta,koje nevrijedi ni 2000 km...

al dok je bosanaca golf ce ostat NaRODNI AUTO

Član
Lija je napisao(la):
ljudi Golf je samo KEC ovo ostalo su sranja od auta..sto Zela kaze prije cu pjese hodat nego to vozat i u pravu je..sto to voze ljudi kojima nemozes ni pomocu sihira objasinit da je to smece od auta,koje nevrijedi ni 2000 km...

ne bih se složio s tobom, golf 2 u nas sigurno jeste precijenjen, ali nije ni toliko loš koliko ga vi opisujete, ovdje je na forumu opšteprisutan domino fenomen, kad jedan počne pljuvati odmah svi zaredom ga slijede

Član
superman je napisao(la):
Lija je napisao(la):

ne bih se složio s tobom, golf 2 u nas sigurno jeste precijenjen, ali nije ni toliko loš koliko ga vi opisujete, ovdje je na forumu opšteprisutan domino fenomen, kad jedan počne pljuvati odmah svi zaredom ga slijede

;)

Ovdje svi popljuvase golfa 2. A ja nevidjeh nijedan los komentar u garazi od noketa ili dade. Po pojedincima oni voze smece od auta i ulazu pare u smece od auta, a cudite se bosanskom mentalitetu a i sami ste takvi. Ja prosto nemogu da vjerujem mjenjate misljenje u sekundi :icon_mad:

Početnik
pogledaj noketovu garazu pa vidi da ima samo jedan moj komentar i to u vezi instrument table takodje i u Dadinoj garazi,to sto mi pohvalim njihov rad to je nesto sasvim dr,to neznaci da mi volimo to sto oni rade i da volimo golfa..a svako ima pravo na svoje misljenje vi i ja tako da nmj da dzaba i ovo ide u off..;)

superman je napisao(la):
Lija je napisao(la):

I trica je precijenjena, i svi ostali golfovi osim keca, pa opet ako su precijenjeni ne znaci da valjaju ;)

BHT Ovisnik
sto jest jest i jedno i drugo je precijenjeno,golfova ima skupih,al 124 po piku ima xx po 8-10 000km ,previse je previse,a sto su golfovi jeftini za odrzavanje,jesu ovako potrosni dijelovi,al dijelova vise nema ni za lijeka,prije si mogao u apoteci kupiti,u cijeloj hercegovini nema niti jedan zdrav naprijed,branik nista prije nov,duboki polovni skuplji nego npr. za peugeot 206 duboki,obicne ralice da Bog sacuva cijene, mjenjaca 5 brzina ni za lijeka,ako i nađes cijena bruka,motor TD stize cijenu novijeg motora,uglavnom previse

Član
Mislim da rasparava ide u pogrešnom smjeru stvar treba postaviti ovako da je cijena nerealna u odnosu na starost vozila a poredeći golf u odnosu na vozila iz tog perioda i reći da je smeće je glupost u donosu na neka novija vozila može se naći dosta mana ali to bi onda bilo nerealno poređenje ;) Golf 2 a pogotovo merc su za svoje doba bila dobra i tražena auta ali u danapnje vrijeme s obzirom na starost su precijenjeni ;)

Član
Godinu dana vozao Golf-a 2-ku, i bio prezadovoljan! Ja bio 2 vlasnik, moj djed 1, tako da sam znao sve o autu! Nisam se puno premisljao oko mijenjanja auta, posebno sto sam znao u cemu se vozim! Studiram u NS, tako da sam po 3-4 puta mjesecno isao kuci!
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CyzCswJ_tkk[/video]

Cast izuzecima, kao sto su GTI masinice i upakovane VR6-ice, koje bi radi imao, radi svog gusta! Po meni za 5-6 milja radije uzeti nekog fiata (ne zbog toga sto i sam vozim jednog, posle golfa ima peugeot-a 406-icu), a moze se uzeti i fin renault clio sa dosta opreme!

Član
darko13 je napisao(la):
Mislim da rasparava ide u pogrešnom smjeru stvar treba postaviti ovako da je cijena nerealna u odnosu na starost vozila a poredeći golf u odnosu na vozila iz tog perioda i reći da je smeće je glupost u donosu na neka novija vozila može se naći dosta mana ali to bi onda bilo nerealno poređenje ;) Golf 2 a pogotovo merc su za svoje doba bila dobra i tražena auta ali u danapnje vrijeme s obzirom na starost su precijenjeni ;)

jeste, ali nema smisla porediti po godistu (bar ne u ovoj temi), nego poredis po cjenovnom rangu tj. sta ti mozes kupiti za odredjenu kolicinu novca koliko kosta golf 2 npr... ;)

Član
Malopre me zove drug, kazer izadji ispred da te pokupim pa da se provozamo, kupio sam auto. Ja izlazim kad ono punto sporting 1.2 16v 98god, mehanicki tip top,unutra nov, puno opreme, malo estetski treba da se sredi, pitam ga koliko para, kaze 1000e:icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Ovaj:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Auto me je odusevio, a za 1000e od golfova 2 moze da se kupi neki 85.god u raspadnom stanju...procenite i sami ko je lud.

Član
meni se poceo gadit golf II samo zato sto su to precijenjena auta,ne kazem da nije dobar,ali brate kad vidim stock golfa,90 godiste, bez ikakve opreme,osim rezevrnog tocka,i mozda dizalice:lol::lol: a cijena mu 5000
pa dodje mi da se zboden, sto sam ja onda za svoje auto koje je 2002 god platio 9200
mislim nije realno,kako god se pogleda, to su budalastine, postujem projekte kao sto su neki od nasih clanova,ciji su primjerci stvarno odlicni,i u to se ulozilo puno para,truda,nebitno

evo jedan primjer,danas bas sjedim sa drugom,bili su tu jos neki forumasi,i on je recimo svog golfa II sredio,fkt u njemu ima opreme kao i u novijim autima,ulozio bruku para,ali ga prodaje za 3500 i to pitanje hocel izvuc toliko
a dodje neki koji je serijala i cijena mu 5000
ni to mi nije realno nikako.

kad me ovako pogodi tema napisao bi stranice i stranice,al suzdrzat cu se:D
treba biti lud pa golfa II platiti 4 i vise hiljade km:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

nisam nesto pobornik fiata,ali bih prije uzeo ovog fiata kojeg je dellas predstavio nego golfa II
o mercedesu necu pricat,to je za mene tabu tema:D

Član
Al fakat vas ne kontam , pa sta ako stavi cijenu retardiranu :) niko te ne tjera ni da gledas a kamol da kupis^^

Iskreno meni od dvica jedino sto vrijedi gti a ove dizele 84 sto prodaju po 4-5k ne zelim ni da komentarisem, al opet je tuzno sto oni to opet nekom prodaju :(