visa psihologija...
cinjenica je da su to konzerve, posebno dvica...
mislim da se ljudi vode logikom : imam jedva 4 000 km uzet cu golfa i voziti ga 4-5 godina uz ulaganje od 100 km jer su dijelovi 'dzaba'
ali opet ostaje nelogicno zasto dati tolike pare za kantu, pa cak i da ne moras marke dati u odrzavanje nikad (iako realno moras promjeniti vecinu dijelova i uredan krs te izadje jos vise)?
p.s. koliko je dobar auto golf 2 (prvenstveno mislim na 'slavni' 1.6 d, jer na to se misli kad kazes golf 2) pokazat ce se kada se ekonomska situacija ljudi kod nas popravi, niko ga nece voziti, iako ga svi toliko hvale i vole
ako je toliko dobar zasto ga skoro i nema u evropi, i zasto ga mozes uzeti za 100 eura
?
realno bio je dobar nekada davno, to stoji ali porediti ga sa 10 i vise godina mladjim autima je maloumno i besmisleno..
ali i kod nas jos samo rijetke budale daju 4k za dvicu i 11k za 124ku....sad je to dosta down i dalje pada cijena
skidam kapu posebno sredjenim primjercima gti-a, vr-a i sl. masina..to je druga prica tak da se ne uvrijede vlasnici istih, to su rariteti,ali vecina je u 'truhla visnja' stanju - vise truhla nego visnja:icon_biggrin:...
znam sam kada sam uzimao prvo auto trazio sam sta sto nece trositi i sto ce mi majstor za 100 marki morati dva dana mjenjati djelove