to sam i planirao,samo dok skontam kako da otvorim farrove a da ih ne slomijem i cime posle da ih zalijepim..Dobri! Ofarbaj citavo sjenilo u crno.
Ahaa tako da ces ti imati sad h1 kratka a umjesto maglenki koja su imala h3 bit ce duga..samo sto ces na instalaciji mjenjati dzekove..Ova sociva nisu bixeonon pa cu ja najvjerovatnije postavljati masku sa 4 fara i mjesto maglenki koocati duga. Bixenon sociva imaju elektro magnet koji pomjera u socivu dio i otvara socivo za duga tako i zatvara za kratkta i ide sijalica jedna na kojoj su i duga i kratka.
Da tako sam mislio da odradim to.Ahaa tako da ces ti imati sad h1 kratka a umjesto maglenki koja su imala h3 bit ce duga..samo sto ces na instalaciji mjenjati dzekove..
otvoreni su farovi i lakse nego sto sam mislio,poskudao sve plastike sa fara i ubacio u rernu 2 min u sama stakla pospada sa njih..uskoro farbanje i montiranje na golfa..
Kod mene na Jetti maska isto tako stoji , ne znam ni da moze drugacijestigla maska za 4 fara i farovi mali...
zna li neko zasto ne moze maska da legno ravno sa haubom,vezni lim je do kraja gurnut prema unutra,hauba je poravnjata sa blatobranima al maska ostaje jedno 2cm ispred,nije samo ova maska nego i svaka druga sto je bila na njemu..
kako namjestiti da kad se upale duga svijetla ne gase se kratka,jer sam u male farove planirao da montiram duga svijetla(sijalice 100w i relej) a na kratkim xenon da bude.
aha hvala drug,najvjerovatnije ja kad sam skinuo badlook masku pa mi se zato cinilo da stoji ravno sa haubom ..Kod mene na Jetti maska isto tako stoji , ne znam ni da moze drugacije