Liga je napisao(la):Ma kao sto sam negdje vec napisao...
ABF + LPG i jos se hvali... jaaaaaooooooo... :icon_question:
:lol::lol::lol:
esso_sa je napisao(la):Sta se bolan ti javljas ? Ti si jos gori ! Ti vozis na "KURILNO OLJE" sto bi drugovi Slovenci rekli :lol:
Liga je napisao(la):esso_sa je napisao(la):Sta se bolan ti javljas ? Ti si jos gori ! Ti vozis na "KURILNO OLJE" sto bi drugovi Slovenci rekli :lol:
ma daaaaaaaaaaaj ba... :lol: one price "Ne bi ja nikad LPG na ABF, sramota" :lol:
ja bar ustipke mogu napraviti... :lol:
esso_sa je napisao(la):A dobro, svako ima svoje.
Ja LPG na svoje auto nebi nikad ugradio, ako nemam za benzina nema ni vozanja. Al to sam ipak samo ja, da me ne shvate plinasi da nekoga prozivam.... To je samo moje misljenje
@Liga, kad smo kod ustipaka, ja nudim depilaciju dlaka na nogama - plamenom iz auspuha. Bujrum naleti kad zarastes
@Dottore, posto kod tog plina idu "plinske mape", sta ti je sad sa chipom koji si imao ? Jesu ti kopirali chipovanu benzinsku mapu pa na osnovu toga pravili plinsku mapu za plinski ECU ili je plinska mapa radjena po stock benzinskoj mapi ???
esso_sa je napisao(la):Liga je napisao(la):esso_sa je napisao(la):Sta se bolan ti javljas ? Ti si jos gori ! Ti vozis na "KURILNO OLJE" sto bi drugovi Slovenci rekli :lol:
ma daaaaaaaaaaaj ba... :lol: one price "Ne bi ja nikad LPG na ABF, sramota" :lol:
ja bar ustipke mogu napraviti... :lol:
A dobro, svako ima svoje.
Ja LPG na svoje auto nebi nikad ugradio, ako nemam za benzina nema ni vozanja. Al to sam ipak samo ja, da me ne shvate plinasi da nekoga prozivam.... To je samo moje misljenje
@Liga, kad smo kod ustipaka, ja nudim depilaciju dlaka na nogama - plamenom iz auspuha. Bujrum naleti kad zarastes
@Dottore, posto kod tog plina idu "plinske mape", sta ti je sad sa chipom koji si imao ? Jesu ti kopirali chipovanu benzinsku mapu pa na osnovu toga pravili plinsku mapu za plinski ECU ili je plinska mapa radjena po stock benzinskoj mapi ???
Dottore je napisao(la):@ Essapovich - plinski ECU kopira mapu sa org ECU-a, tako da imam chipovan LPG
esso_sa je napisao(la):Dottore je napisao(la):@ Essapovich - plinski ECU kopira mapu sa org ECU-a, tako da imam chipovan LPG
Hahaha koji si ti kralj ! Chipovani plin, e nek sam i to cuo :lol: