Član
Pozdrav auto sam uzeo u februaru 2011 god i extra je , treci sam vlasnik auta servisna knjiga kao i svi papiri uz njega . Ewo nekoliko slikica kad je dosao
Malo enterijera boli glava :lol:
Mp3 radio na video kasete
Onda se krenulo u ozbiljan cuning skidanje do gole kože
Hmmmm... sta reci godine rade svoje ,ali zadovoljan sam bio jer samo su ove dvije rupe bile na podu ostali dio je extra . Rupe su zakrpljene tecnim metalom kao sto vidite na slikama
505 je sponzor :lol: dok se je pod krpio i pregledavao bilo je vremena i da se provedu kablovi za mjuzu
Pod je zavrsen sto se tice korozije i rupa Dok se je susilo platno za pod tovatnom mascu sam premazao kompetan pod
Zatim postavljane podnog tepiha :lol:
Testiranje kutije solo bez spikera bez icega
Poslje tepiha na red su dosla vrata i promjena najlona na njima
Alarm i centralna ubacivanje
Sa najlonima i alarmom i centralnom zavrseno sljedi ubacivanje siceva i montitanje tapacirunga na vratima
Poslje siceva i ostalih pomenuti zavrseno je , e sad sljedi uzimanje radia , taho folije, zvucnika pojacala ,moj omiljeni dio :lol: Naravno nije sve od jedno uzeto prikupljalo se
Stigo novi mp3 radio
Mmmmm ovo je vec bolje a i fela je tu
Poslje radia na red su dosle taho folije i plavo osvjetljenje na satu
Sljedi postavljanje
I ewo kako je ispalo po dani a kako po noci
Poslje enterijera idemo malo na exterijer , masku sa 4 fara sam skinuo i stavio sa dva. Malo sam ga usminkao kokpitom sav se sjaji , a i fele sam stavio sto sam dobio uz auto
Zaboravio sam reci da sam skinuo nosace krovne jer mi nisu potrebni . Na red su dosle drske od brisaca , kao i neke diodice ma ciganluk
Sljedeci projekt je mjuza
Tapaciranje kutije sto se tice zvucnika paje 307 d4 i pajo pojacalo 2 kanala 760w
Paje montirane u kutu sljedi pojacalo , e pa onda u gepek
Gotovo sa mjuzom znam da izgleda na brzinu, ali puno slika imam pa ewo ovako na kratko . Jer kad bi sve stavio trebalo bi mi cijeli dan
Dosli smo do prde ili sportskog lonca
Ewo malo enterijera i exterijera opet
Kasnije crvene linije novi branici
Sljedece idu xenoni 6000k
I za kraj duboki branici uzeo sam u njemackoj za 50 eura i koja sreca da potrefim boju
Ewo ih postavljeni nisam slikao bio sam u zurbi
Ljudi moji to je to za sad, u planu imam spustanje jos fele . Gti ralicu imam ali je skinuta zbog zimskih uslova , umorio sam se od uplaodiranja slika :lol: AKO NEKO IMA KRITIKE ILI PRIJEDLOGE RECITE NIJE PROBLEM
Malo enterijera boli glava :lol:
Mp3 radio na video kasete
Onda se krenulo u ozbiljan cuning skidanje do gole kože
Hmmmm... sta reci godine rade svoje ,ali zadovoljan sam bio jer samo su ove dvije rupe bile na podu ostali dio je extra . Rupe su zakrpljene tecnim metalom kao sto vidite na slikama
505 je sponzor :lol: dok se je pod krpio i pregledavao bilo je vremena i da se provedu kablovi za mjuzu
Pod je zavrsen sto se tice korozije i rupa Dok se je susilo platno za pod tovatnom mascu sam premazao kompetan pod
Zatim postavljane podnog tepiha :lol:
Testiranje kutije solo bez spikera bez icega
Poslje tepiha na red su dosla vrata i promjena najlona na njima
Alarm i centralna ubacivanje
Sa najlonima i alarmom i centralnom zavrseno sljedi ubacivanje siceva i montitanje tapacirunga na vratima
Poslje siceva i ostalih pomenuti zavrseno je , e sad sljedi uzimanje radia , taho folije, zvucnika pojacala ,moj omiljeni dio :lol: Naravno nije sve od jedno uzeto prikupljalo se
Stigo novi mp3 radio
Mmmmm ovo je vec bolje a i fela je tu
Poslje radia na red su dosle taho folije i plavo osvjetljenje na satu
Sljedi postavljanje
I ewo kako je ispalo po dani a kako po noci
Poslje enterijera idemo malo na exterijer , masku sa 4 fara sam skinuo i stavio sa dva. Malo sam ga usminkao kokpitom sav se sjaji , a i fele sam stavio sto sam dobio uz auto
Zaboravio sam reci da sam skinuo nosace krovne jer mi nisu potrebni . Na red su dosle drske od brisaca , kao i neke diodice ma ciganluk
Sljedeci projekt je mjuza
Tapaciranje kutije sto se tice zvucnika paje 307 d4 i pajo pojacalo 2 kanala 760w
Paje montirane u kutu sljedi pojacalo , e pa onda u gepek
Gotovo sa mjuzom znam da izgleda na brzinu, ali puno slika imam pa ewo ovako na kratko . Jer kad bi sve stavio trebalo bi mi cijeli dan
Dosli smo do prde ili sportskog lonca
Ewo malo enterijera i exterijera opet
Kasnije crvene linije novi branici
Sljedece idu xenoni 6000k
I za kraj duboki branici uzeo sam u njemackoj za 50 eura i koja sreca da potrefim boju
Ewo ih postavljeni nisam slikao bio sam u zurbi
Ljudi moji to je to za sad, u planu imam spustanje jos fele . Gti ralicu imam ali je skinuta zbog zimskih uslova , umorio sam se od uplaodiranja slika :lol: AKO NEKO IMA KRITIKE ILI PRIJEDLOGE RECITE NIJE PROBLEM