Početnik
RE: Golf 2 by:Srle
E bravo,kes mi je sad najveci problem! Al ako budem imao para prvo ulaganje su mi felge nasao sam BBS-ke 14-ke JTS 7 a sto se tice matiranja na proljece ce ga stari ofarbati...PS: Dogovor je odavno pao da kad se bude kupovalo novo auto(a na ljeto ce se neka 3-ica 4-orka gledat da se kupuje) meni ostaje 2-ica...tako da sam happy.. i nije mi zao love koju ulozim u njega!;D
Hehe...naravno pogotovo kad ti je 14....
Ide na proljece farbanje to sam vec napisao! A bice spreja da se plastike pofarbaju!!
Taaky je napisao(la):nije lose...fino pa je benzinjara... nije lose ...usliaj nam i iznutra...sta si se stisko sa slikama... prvo ga ispoliraj citavog...vidi se da je matirao...pa onda idi dalje..ako ces te branike i rubnjaek ostavljat...malo ih obnovi ...ovako nisu bas fini za oko ....pa felge neke 15" ..al nista bez spustanja... koliki ti je budzet...lako je nac sta kupiti...keshiba predstavlja problem
E bravo,kes mi je sad najveci problem! Al ako budem imao para prvo ulaganje su mi felge nasao sam BBS-ke 14-ke JTS 7 a sto se tice matiranja na proljece ce ga stari ofarbati...PS: Dogovor je odavno pao da kad se bude kupovalo novo auto(a na ljeto ce se neka 3-ica 4-orka gledat da se kupuje) meni ostaje 2-ica...tako da sam happy.. i nije mi zao love koju ulozim u njega!;D
M_iKy je napisao(la):Taaky je napisao(la):nije lose...fino pa je benzinjara... nije lose ...usliaj nam i iznutra...sta si se stisko sa slikama... prvo ga ispoliraj citavog...vidi se da je matirao...pa onda idi dalje..ako ces te branike i rubnjaek ostavljat...malo ih obnovi ...ovako nisu bas fini za oko ....pa felge neke 15" ..al nista bez spustanja... koliki ti je budzet...lako je nac sta kupiti...keshiba predstavlja problem
pootovo kad imas 14 god heh![]()
Hehe...naravno pogotovo kad ti je 14....
FilipMk2 je napisao(la):Samo polako,bit ce nesto.Vec ti je netko napisao da ispoliras auto i da pofarbas sve plastike u crno.ako nemas para za sprejeve kupi jedan kokpit sprej i osvjezi plasticne djelove dok ne skupis lovu za sprejeve.Ovako se cini da nije bas u bajnom stanju...
![]()
Ide na proljece farbanje to sam vec napisao! A bice spreja da se plastike pofarbaju!!