Golf 2 automatik - novi motor

Golf 2 automatik - novi motor

Član
Ljudi možda ja pretjerujem s ovim temama, ali su mi savjeti stvarno potrebni i sve što pitam u fazi je radova. Radi se o Golfu 2 87 god. novi model 1.6d automatik 40kw. Motor je i dalje prilično dobar ali se mjenjač izgleda zamorio, trza kad šalta itd. ni alnaser nije baš sjajan proizvodi neke čudne zvuke. Koji bi motor bio mjera za ovaj auto zajedno s mjenjačem i da li se može kombinovati ovaj mjenjač i drugi motor. Npr. 1.9d, 1.9td to su neke od opcija ??

velis trza ti ?
vandler ti je stardo drug skrozz moze on jos malo al dokad vidit ces kad samo stane radi ali ne ide nikako
nego ti mjenjaci su dobri samo nasa raja to nezna odrzavat ulje mozda nikad nije mjenjano a za filter u njemu cisto sumnjam i to je glavni uzrok stradanja vandlera ;)
kod mene ima komplet motor i mjenjac na njemu automatik 1.6 benzin sa svim potrebnim sto ide na njega tj anlaser, karb, elektrtonika tj. ecu, sva instalacija pa ako ti treba reci moze i mjenjac posebno ako te bas zanima sam mjenjac samo provjeris dali pase na dizela ;)

Član
Ne znam pase li zato pitam i da li pase na ove 1.9d i 1.9td ako već nisu dolazili s automatskim mjenjačima.

hmmm taj mjenjac na te motore čisto sumnjam da bi mogo jer kao sto vidis da ti je mjenjac povezan sa bosch pumpom
barem je tako kod mene na benzincu mjenjac i karb su povezani tj sajla od gasa ide na mjenjac pa na karburator

a nije to naj strasnije za prepravit bitno je dali zvono odgovara i kakva je izlazna osovina i kakav je zamajac jer se vandler montira na zamajac tj..zavrće