VwLove je napisao(la):Slazem se sa momcima nije ti airbrush za golfa ali sve je stvar ukusa ako vec oces uradi nesto zanimljivije...
Npr moj prijedlog je da na haubi uradis kao da se vidi ispod masina ako kontas sta ocu da kazem bila bi kao neka iluzija izgledalo bi staklena hauba a ustvari to airbrush odnosno crtez masine
tvrdoglavi je napisao(la):sova i vuk nema nikakve veze sa golfom,osim sto su ga vidjali u sumi kad su ljudi isli u drva sa golfom :icon_rolleyes:
ako vec hoces nesto drugacije,oslikaj nesto sto ima smisla,moj prijedlog bi bio da uradis carbonska vlakna,svi lijepe folije,ti uradis airbrush,fino izgleda a niko nema
xxfmanxx je napisao(la):drug ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio dijelove auta u desert camo, jer bi dobro isli na ovu tvoju boju, a i unutrasnjost si poceo radit odprilike u tim bojama, npr. prednji lijevi blatobran, poklopac od rezervara , i jos neki dio. ne znam eto razmisli, malo se igraj u PS-u, vidi kako ce izgledat, a moze se i na netu naci primjera dosta
xxfmanxx je napisao(la):drug ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio dijelove auta u desert camo, jer bi dobro isli na ovu tvoju boju, a i unutrasnjost si poceo radit odprilike u tim bojama, npr. prednji lijevi blatobran, poklopac od rezervara , i jos neki dio. ne znam eto razmisli, malo se igraj u PS-u, vidi kako ce izgledat, a moze se i na netu naci primjera dosta
theanijel je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):drug ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio dijelove auta u desert camo, jer bi dobro isli na ovu tvoju boju, a i unutrasnjost si poceo radit odprilike u tim bojama, npr. prednji lijevi blatobran, poklopac od rezervara , i jos neki dio. ne znam eto razmisli, malo se igraj u PS-u, vidi kako ce izgledat, a moze se i na netu naci primjera dosta
pojasni malo nekontam sta prednji lijevi blatobran, druga boja? airbrush?
Carbon je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):drug ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio dijelove auta u desert camo, jer bi dobro isli na ovu tvoju boju, a i unutrasnjost si poceo radit odprilike u tim bojama, npr. prednji lijevi blatobran, poklopac od rezervara , i jos neki dio. ne znam eto razmisli, malo se igraj u PS-u, vidi kako ce izgledat, a moze se i na netu naci primjera dosta
ovo je prejeben prijedlog... ako ovo odradis neces se zajebat' 100 %
theanijel je napisao(la):xxfmanxx je napisao(la):drug ja da sam na tvom mjestu ja bi uradio dijelove auta u desert camo, jer bi dobro isli na ovu tvoju boju, a i unutrasnjost si poceo radit odprilike u tim bojama, npr. prednji lijevi blatobran, poklopac od rezervara , i jos neki dio. ne znam eto razmisli, malo se igraj u PS-u, vidi kako ce izgledat, a moze se i na netu naci primjera dosta
pojasni malo nekontam sta prednji lijevi blatobran, druga boja? airbrush?
u ovu maskirnu ofarbas npr. prednji lijevi blatobran, vratanca rezervara, zadnja desna vrata, vrata gepeka, tako u tom fazonu
xxfmanxx je napisao(la):to sam ja mislio ono na fazon sticker bomba, ne znaci to da ti je vojno auto, jer su to samo detalji, pa sam ja konto da bit dobro stajalo tvom golfu da uradis taj fazon sticker bomba samo da umjesto stickera uradis desert camo.
evo recimo kao na ovoj trici sto je uradjeno sa naljepnicama ti uradis u ovu maskirnu. to ti je cisto moj prijedlog.
ps.
ako ti se ne svidja maskirna, mozes ti i neku drugu teksturu izabrat i uradit u air brushu, jer mislim da je to puno ljepse nego da crtas nesto tipa zivotinja i tako to. uzmes npr. teksturu drveta, zemlje, tepiha ili nesto jbg ne moze mi sad past na pamet, al u glavnom da je tekstura i da uradis na fazon sticker bomba, ja ti garantujem da ces imat ekstra auto.
ekrem_ je napisao(la):lijepa boja ali zasto nema sjaja?