Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
E ovako, ne mogu da odolim! Shtucko je jos uvijek shtucko, ali je dosao sebi. Tako da znate svi u klasi 16, da ce vam gace poderati! Spreman ko nikada u subotu ce gume grijati, a u nedjelju, opet ponavljam, gace derati...
Evo neki update nisam sto godina glupo je ovo sto se nemogu mjenjat imena garaze pa moras admine morit ali jbg....
Nakon sto godina udostojim se postaviti rubnjake leze mi kuci ima 100 godina
Trebo sam nastupiti na SR drugi dan 16-og ali zakasnio na prijave i jbg...
Slikovi od brudera goge
Zapljenjene i neke felge takodjer od brudera goge u biti boost-a (kice) ali nebitno :lol:
Malo sam zadao i temeljne gdje mi je golfacija izgorila
Maska takodjer gotova
Slomljena cim je zavrsena :lol: istoimeni gogo bruda je tuimao svoje prste :icon_question:
Zado sam na haubu kao neki flek od komada lima koji sam bezze malo ispoliro
Ma necu pretjerivati, u planu mi je da postavim prednji i zadnji US branik, imam obadva kuci, sada kako ide zima odraditi cu ove šmiterice felge u neku bolesnu boju i na ljeto nabaciti gume, galerija je spremna za montiranje, jos mozd motor malo uljepsati i sl. i gori sve!
Evo jos jedan mali update nabavio sam votex konzolu sada idu cukice na mjenjanje sijalica i kopcanje u auto happy
sry slike su mi loše kao da sam digitronom sliko ali jbg