Član
Nemam haha sad ce mu registracija za 20 dana pa poslije toga cemo vidjetiimas li kakvih planova
Nemam haha sad ce mu registracija za 20 dana pa poslije toga cemo vidjetiimas li kakvih planova
Nemam ja vremena za to po citav dan sam u radnji imam samo nedelju slobodnu. Gepek skoro nikako ne koristim pa nije problem i ne leta jer je teska kutija i nazad je zakosena. Jel ovo kod tebe u gepeku ako je koliki je zvucnik?zato ne napravis na jednoj strani blatobrana i ubacis zvucnik,tako ces opet imati muziku ali i prazan prostor u gepeku i naravno nece ti kutija skakati po gepeku...uz malo truda uradis sebi ovako i bolje ako imas zivaca..
nije kod mene ali planiram ubaciti bar 10" solidne na obje strane i to bez pojacala ne treba meni puno jaka muzika nego onako solidno imam i solidan mp3 i to ce biti dovoljno..Nemam ja vremena za to po citav dan sam u radnji imam samo nedelju slobodnu. Gepek skoro nikako ne koristim pa nije problem i ne leta jer je teska kutija i nazad je zakosena. Jel ovo kod tebe u gepeku ako je koliki je zvucnik?
I koliko kvalitetan bass imas sa ovakvom kutiom ??zato ne napravis na jednoj strani blatobrana i ubacis zvucnik,tako ces opet imati muziku ali i prazan prostor u gepeku i naravno nece ti kutija skakati po gepeku...uz malo truda uradis sebi ovako i bolje ako imas zivaca..
ma ovo je sa neta slika a kome treba umjerena muzika ovo je dovoljno ,al meni lijepo izgleda.Rece covjek da nije kod njega...vjerujem da je ovde bas odlican ako je fino upakovano da nema supljina.
Za ovako nesto mora ici pojacalo jer običan mp3 sa 50w nece izgurat kvalitet