donamero je napisao(la):
stoji sve sto si reko....to 500 konja je neka zelja....i sa 400 za keca koji ima mozda nekih 800kg je i to previse...mene ne interesuje da vozim 9 ili 10 sekundi...ja sam i sa 12 happy kao prvo..i uvjek je tako da se lomi i puca dok ne nastelas...u greskama se uci....za druga Repa znam sve ....to sto je on napravio je svakako vrh i tu ti neznam koje pore ne pomazu ako neznas sta radis ..
ovo je hobi i cef a ne poso za mene
i hvala jos jednom na komentaru....vidimo se valjda u osijeku pa ce mo pricati uzivo..valja
prjatelju ja cu ti preporuciti Bosch 044 pumpu za gorivo gura 300l/h i idealna je tu tvoju snagu koju planiras..moze gurati i vise od 500ks,samo cjena joj je od oko 500km pa navise..ali bar znas sta imas...
drugo za tu tvoju snagu ti je najpotrebniji kvalitetan LSD,i jako dobri slikovi,ako ces koristiti ove na slici msm da ces i 13sec tesko voziti..
sto se tice ovjesa,trebas maximalno otvrdnuti i sto vise podici zadnji kraj,otidji neka ti neko savije novu oprugu koja ce biti duza i jaca,tvrdja od sadasnje..nebi bilo zgoreg da odes i zad. amortizerima povecati tvrdocu..isto tako sto vise opteretiti prednji kraj,i sprijeciti njegovo podizanje..i tada se mozes nadati boljem rezultatu