chemb@ Član 06.04.2007 #17 Dino je napisao(la): Samo je TAS pravio ove modele... Znate li to? Kliknite za proširenje... Ovo nisam znao:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Dino je napisao(la): Samo je TAS pravio ove modele... Znate li to? Kliknite za proširenje... Ovo nisam znao:icon_eek::icon_eek::icon_eek:
edo_16v Član 06.04.2007 #18 Fele je napisao(la): Bio je jedan u planu u Sarajevu, pa je promijenio vlasnika i sad treba 1.8T u njega. Kliknite za proširenje... To je jedan od dva.. Drugi je napravljem, ima jos malo sitnica da se uradi i da se dizel masina zamjeni sa nekom zivljom :icon_biggrin:
Fele je napisao(la): Bio je jedan u planu u Sarajevu, pa je promijenio vlasnika i sad treba 1.8T u njega. Kliknite za proširenje... To je jedan od dva.. Drugi je napravljem, ima jos malo sitnica da se uradi i da se dizel masina zamjeni sa nekom zivljom :icon_biggrin:
Schumi Član 06.04.2007 #19 @ Dino- prvi put cujem... @ edo- ja mislim da sam tog sredjenog vidio u gradu i bas se zijanio reko steta sto je dizel...
@ Dino- prvi put cujem... @ edo- ja mislim da sam tog sredjenog vidio u gradu i bas se zijanio reko steta sto je dizel...