M mirza2.0 Član 27.10.2007 #16 edo ja mislim da mu je broj sasije na solji! ovaj golfac je prva liga.
tibor987 Član 28.10.2007 #17 Fiesta_Boy je napisao(la): tibor987 je napisao(la): super ti je golf, svaka ti dala kolega......ovo bi moglo komotno konkurisat i u EU za poneki clean style hehe Kliknite za proširenje... CIJI??? Kliknite za proširenje... Kineski....:icon_rolleyes:
Fiesta_Boy je napisao(la): tibor987 je napisao(la): super ti je golf, svaka ti dala kolega......ovo bi moglo komotno konkurisat i u EU za poneki clean style hehe Kliknite za proširenje... CIJI??? Kliknite za proširenje... Kineski....:icon_rolleyes:
jaha Član 28.10.2007 #18 Samo leć pa sanjat ga-golf za ciste 10-ke,kad pogledam motor dovoljno mi je.
D Damijan Član 12.04.2008 #21 Znam da kasnim, ali tek sam sad vidio! Kec je predobarrr, boja je posebna, motor je 2.0, felge su boli glava, ma šta će ti više! Dao bi 5-icu za ovog keca...
Znam da kasnim, ali tek sam sad vidio! Kec je predobarrr, boja je posebna, motor je 2.0, felge su boli glava, ma šta će ti više! Dao bi 5-icu za ovog keca...
Pike_gti Član 12.04.2008 #22 dizes teme iz mrtvih... a sto se keca tice zanima me samo sta mu znaci ova lopata na prednjem djelu isto je ralica... to bi mu ukinuo odma...
dizes teme iz mrtvih... a sto se keca tice zanima me samo sta mu znaci ova lopata na prednjem djelu isto je ralica... to bi mu ukinuo odma...
A aske777 Član 12.04.2008 #23 Daj molim te ta mu je ralica najlipši dio sprida.. ništa nebi dira savršen je.. 15x8 mu stoje ekstra...
Daj molim te ta mu je ralica najlipši dio sprida.. ništa nebi dira savršen je.. 15x8 mu stoje ekstra...