A Adiii Član 20.10.2007 #1 Naso sam tri fele koje mi se svidjaju a ne mogu da se odlucim koje da kupim...svi su 17'' Slike na auto ima te na BH tuning garazu pod Golf Adiii Edition Help please!!...
Naso sam tri fele koje mi se svidjaju a ne mogu da se odlucim koje da kupim...svi su 17'' Slike na auto ima te na BH tuning garazu pod Golf Adiii Edition Help please!!...
A Adiii Član 20.10.2007 #3 edo_16v je napisao(la): prvu sliku ne vidim, a ove br. 3 su odlicne Kliknite za proširenje... hmmm kako ne vidis a ja vidim??...:icon_confused: hehe oki br. 3...
edo_16v je napisao(la): prvu sliku ne vidim, a ove br. 3 su odlicne Kliknite za proširenje... hmmm kako ne vidis a ja vidim??...:icon_confused: hehe oki br. 3...
addo Član 20.10.2007 #6 I meni se svidjaju fele pod br. 3 ali mi idu vise na neko robusnije auto! A ni prve ti nebi bile lose na tvojoj trici! Ipak fele br. 3
I meni se svidjaju fele pod br. 3 ali mi idu vise na neko robusnije auto! A ni prve ti nebi bile lose na tvojoj trici! Ipak fele br. 3
A Adiii Član 20.10.2007 #13 hehe oki sad znam odprilike sta da kupim...ali zadnje ce biti malo sirije nego prednje hehe izgleda ce super cool
hehe oki sad znam odprilike sta da kupim...ali zadnje ce biti malo sirije nego prednje hehe izgleda ce super cool
H Har3 Član 20.10.2007 #15 Ove trece felge su beton, samo ne znam nekako su previshe futuristickog izgleda s mnogo kosih linija za tricu, tako da bih ja uzeo felge broj jedan
Ove trece felge su beton, samo ne znam nekako su previshe futuristickog izgleda s mnogo kosih linija za tricu, tako da bih ja uzeo felge broj jedan