IGY Član 25.12.2008 #17 znaci zvijezdice, to sam odmah skontao imate glas od mene, dado i vr6 crni a u ponedeljak sa posla picim sa jos 6 glasova
znaci zvijezdice, to sam odmah skontao imate glas od mene, dado i vr6 crni a u ponedeljak sa posla picim sa jos 6 glasova
B bulex Član 25.12.2008 #18 IGY je napisao(la): znaci zvijezdice, to sam odmah skontao imate glas od mene, dado i vr6 crni a u ponedeljak sa posla picim sa jos 6 glasova Kliknite za proširenje... pa jedino to je bilo tako da nije tesko bilo...
IGY je napisao(la): znaci zvijezdice, to sam odmah skontao imate glas od mene, dado i vr6 crni a u ponedeljak sa posla picim sa jos 6 glasova Kliknite za proširenje... pa jedino to je bilo tako da nije tesko bilo...
dadao_style Član 25.12.2008 #22 hvala svima na glasovima zasad sam u vodstvu naravno tko još može nek glasa dakle SLIKA BROJ 11 crveni golf mk2
hvala svima na glasovima zasad sam u vodstvu naravno tko još može nek glasa dakle SLIKA BROJ 11 crveni golf mk2
GOLFVR6 Član 25.12.2008 #25 Evo uvalim se Dadi u topic da ne otvaram novi, moja je crna trica tako da.... tko ima volju neka doda stogod. HVALA :icon_smile:
Evo uvalim se Dadi u topic da ne otvaram novi, moja je crna trica tako da.... tko ima volju neka doda stogod. HVALA :icon_smile:
MagNum_VTDI_GTI Član 25.12.2008 #30 vw_damir je napisao(la): I Dadin i Matin su bez konkurencije Glaso, naravno Kliknite za proširenje... ne bi se slozio meni je noketov golf 2 bolji...
vw_damir je napisao(la): I Dadin i Matin su bez konkurencije Glaso, naravno Kliknite za proširenje... ne bi se slozio meni je noketov golf 2 bolji...