allroad je napisao(la):jedno 3.2 sekunde do 100
jest ruzan al jbg...
a inace stock Z06 mi je jedno od ljepsih auta i nikad ni jednog ferrari-ja ne bi uzeo pored nje
erol_brcak je napisao(la):allroad je napisao(la):jedno 3.2 sekunde do 100
jest ruzan al jbg...
a inace stock Z06 mi je jedno od ljepsih auta i nikad ni jednog ferrari-ja ne bi uzeo pored nje
E jebo ti sebe :icon_evil:
allroad je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):allroad je napisao(la):jedno 3.2 sekunde do 100
jest ruzan al jbg...
hahaha a jb ga svidja mi se nekako... uzeo bi scuderiu il mozda neki bijeli F430 al ovo je auto koje bi najprije uzeo a i cijene su pristupacnije puno
druze prvom ide stoju i to za koliko malo vremena
erol_brcak je napisao(la):allroad je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):allroad je napisao(la):jedno 3.2 sekunde do 100
jest ruzan al jbg...
hahaha a jb ga svidja mi se nekako... uzeo bi scuderiu il mozda neki bijeli F430 al ovo je auto koje bi najprije uzeo a i cijene su pristupacnije puno
druze prvom ide stoju i to za koliko malo vremena
Sigurno ne brze od Scuderije.
Ali nije sve u tome koliko brzo ide do stoje.
Pa zamisli samo F40 u glavi malo i onda opet odgovori sta bi prije uzeo,prokletog Amerikanca ili legendarnog Talijana.
Jebes cijenu,ovdje govorimo da ti ih neko nudi badava.
Da si reko ZR1 pa ajd,bar drzi titulu najbrzeg na Ringu (izuzev Ultime)