Gdje popraviti auto ?

Gdje popraviti auto ?

Član
wazza..
imam jednog merca udaren naprijed, komplet geometrija auta pomjerena :icon_sad: treba se izvlaciti, rezati, variti i to, pa mi je neko preporucio servis UNO na kobiljoj glavi, ali je glavni covjek na odmoru, pa trazim od raje da mi da preporuke za dobre majstore koji bi mogli sta srediti

Član
Ismet - nalazi se iza Bunje na Barama Prva lijevo kad hočeš prema Šipu sa desne strane kod apoteke Stari limar stara škola Nemam br tel - zijanio Radio mi je auto prije par godina - izvlačio stranicu Ja sam bio zadovoljan Jeste da je malo spor ali uradi kvalitetno 100%
Što se tiče Une imam lijepo iskustvo sa njim - doduše druge prirode Prema meni je bio pošten kao i njegov sin ;)

Član
niksa je napisao(la):
Ismet - nalazi se iza Bunje na Barama Prva lijevo kad hočeš prema Šipu sa desne strane kod apoteke Stari limar stara škola Nemam br tel - zijanio Radio mi je auto prije par godina - izvlačio stranicu Ja sam bio zadovoljan Jeste da je malo spor ali uradi kvalitetno 100%
Što se tiče Une imam lijepo iskustvo sa njim - doduše druge prirode Prema meni je bio pošten kao i njegov sin ;)

provjerio sve moguce... taj stari limar kaze da cu doci na red tek za 3-4 mjeseca ostali ne rade ili ne mogu uraditi... bas sam ostao bez opcija, ako jos neko ima neku ideju, nek predlozi kome da idem. za kraj evo slika da imate predstavu o cemu je rijec

Član
Brane Jevtović u Istocnom Sarajevu, covjek je masina za popravljanje auta, svim ovim svercerima radi bolja auta... nije ni jeftin ali vrijedi svake marke... jako ti je bitno ko ce ti to raditi tako da za razliku od 200KM ne isplati se rizikovati.
Evo broj:
065 936 483