Gdje na TK ima ovlasteni servis za FIAT

Gdje na TK ima ovlasteni servis za FIAT

Član
Ko sto Greendevil rece imas u Srebreniku, auto servis imbus, ovlasteni za fiata, dobro rade nisu skupi jedina mana je velika guzva i pretpanost al ugovoris unaprijed kad ces doci i rijeseno ;)

Legend
vlado_jaje80 je napisao(la):
daki je napisao(la):
vlado_jaje80 je napisao(la):
daleko mi je to da odem,ustvari nije daleko da odem al hocu da odradim sve na autu znaci da pregleda auto i da mjeneja sve sto se treb mjenjat a to moze potrajat ...

Mi smo drzali Fiat 2008 godine, ali smo odustali kasnije zbog Mazde Volva forda i ostalih, ali ako ti se da dodji do mene, rjesicu ti sta god ti treba.

Kad skuckat passata VI cu da bude ko nov mozemo i FIATA rjesit. Svakako imam nekoliko FIAT vozila na odrzavanju, od stila, Grande PUNTO-a, obicnih puntacha sve zivo. ;)

A za sve clanove BHTUNIG-a, pregled je besplatan tako da te nece nista kostat ;)
jel tvoj onaj servis ondje na uluazu u tuzlu poslije vibe onaj ford servis??
bil mogao ovako zakazat servis za fiat stila znaci da se pregleda i sta god ne bude u redu da se zamjeni,imasli dijelova za stila 1.8 bezin 16v

Naravno da moze, ovisno o tvojim vremenskim mogucnostima mozes zakazat termin, a od 6 dizalica, nacemo jednu i za FIATA ;)

Da taj je servis poslije VIBE, i imam djelove sve za njega ;)
Prije nego se bilo sta zamjeni dobijes predracun sa cijenama dijelova i usluge, ako je to ok i odobris radove tek onda ide zamjena ;)