Gdje na TK ima ovlasteni servis za FIAT

Gdje na TK ima ovlasteni servis za FIAT

Član
Kako nema evo ti samo klikni na grad. Sa desne strane ti izbaci adresu.

http://www.fiat.co.ba/index.php?sel=mreza

Koliko vidim najblize ti je u Tešnju.

KRULE-OVLAŠTENI TRGOVAC/SPECIJALIZIRANI SERVIS
Sije bb
Tešanj
Tel: 032 694-811
Fax: 032-694-056
krule@bih.net.ba

Član
Ne znam bratem jedino da pokusas nazvati ovaj broj sto sam ti dao pa da pitas gdje ima blize, ako uopce ima.

Član
ovaj vam Krule nije ni blizu tesnja rodjaci, njegov servis se nalazi u Šijama, to je na putu prema maglaju,od doboja do njegovog servisa ima nekih 15-ak minuta voznje
dobar majstor provjereno;)

Legend
ArminM je napisao(la):
ovaj vam Krule nije ni blizu tesnja rodjaci, njegov servis se nalazi u Šijama, to je na putu prema maglaju,od doboja do njegovog servisa ima nekih 15-ak minuta voznje
dobar majstor provjereno;)

NA TK nemas to je definitivno, a za tog Krule i ja isto kazem, dobar majstor. Na ljevu stranu je ser4vis uz glavnu cestu. ;)

daleko mi je to da odem,ustvari nije daleko da odem al hocu da odradim sve na autu znaci da pregleda auto i da mjeneja sve sto se treb mjenjat a to moze potrajat ...

Član
Druze naručiš se i ljudi ce da ti urade ujutro nazoveš provjeriš imali guzve da se ti to fijatom nisi ponovijo:D;)
u zivinicama je davno zatvoren ovlasteni servis kao i u zepču ove godine tj ima mozda servis ali nemaju licence..

Legend
vlado_jaje80 je napisao(la):
daleko mi je to da odem,ustvari nije daleko da odem al hocu da odradim sve na autu znaci da pregleda auto i da mjeneja sve sto se treb mjenjat a to moze potrajat ...

Mi smo drzali Fiat 2008 godine, ali smo odustali kasnije zbog Mazde Volva forda i ostalih, ali ako ti se da dodji do mene, rjesicu ti sta god ti treba.

Kad skuckat passata VI cu da bude ko nov mozemo i FIATA rjesit. Svakako imam nekoliko FIAT vozila na odrzavanju, od stila, Grande PUNTO-a, obicnih puntacha sve zivo. ;)

A za sve clanove BHTUNIG-a, pregled je besplatan tako da te nece nista kostat ;)

daki je napisao(la):
vlado_jaje80 je napisao(la):

Mi smo drzali Fiat 2008 godine, ali smo odustali kasnije zbog Mazde Volva forda i ostalih, ali ako ti se da dodji do mene, rjesicu ti sta god ti treba.

Kad skuckat passata VI cu da bude ko nov mozemo i FIATA rjesit. Svakako imam nekoliko FIAT vozila na odrzavanju, od stila, Grande PUNTO-a, obicnih puntacha sve zivo. ;)

A za sve clanove BHTUNIG-a, pregled je besplatan tako da te nece nista kostat ;)
jel tvoj onaj servis ondje na uluazu u tuzlu poslije vibe onaj ford servis??
bil mogao ovako zakazat servis za fiat stila znaci da se pregleda i sta god ne bude u redu da se zamjeni,imasli dijelova za stila 1.8 bezin 16v