Gdje ima louis vuitton,gucci,prada - platno

Gdje ima louis vuitton,gucci,prada - platno

pozz
Zanima me jel ko nabavljao platno sa nadpisima nekih modnih kuca(prada,itd...) koliko kosta i gdje ima..
hvala ;)
PS: po mogucnosti da je bež ili smeđe boje...

Član
vec vidim
louis-vuitton-lv-classic-car-seat-cover-limited.jpg

cadillac-louis-vuitton-seat-4.jpg

Član
nermin suljagic je napisao(la):
dellas je napisao(la):
Nemoj samo louis vuitton molim te;)

zasto jbg... :lol:

Ma cigani su poceli da nose sve "lui viton" kad vidim taj znak povraca mi se u zadnje vreme, jedna obicna njihova torba kosta po 5000e original pa svi kao to furaju...:lol: Mada ne znam sta si planirao sa tim platnom :icon_question:

dellas je napisao(la):
nermin suljagic je napisao(la):
dellas je napisao(la):
Nemoj samo louis vuitton molim te;)

zasto jbg... :lol:

Ma cigani su poceli da nose sve "lui viton" kad vidim taj znak povraca mi se u zadnje vreme, jedna obicna njihova torba kosta po 5000e original pa svi kao to furaju...:lol: Mada ne znam sta si planirao sa tim platnom :icon_question:

navodim marke cisto iz razloga da skontate sta trazim da imam neku lokaciju gdje se moze nabaviti stof sa takvim nadpisima...Nemora ono biti louis,volio bi naci playboy zeku jer mi je to zastitni znak na svim autima koje sam dosad imao,tj. jedan veliki blingbling zeko mi je na retrovizoru i samo ga skidam sa pozicije kada mijenjam auto... ;)

sub3r je napisao(la):
pa mozes uraditi na bilo kojem platnu sve ove embleme....
(ako vec ne nadjes to sto trazis)

moze li se to kvalitetno odraditi,bez da se guli i slicno...da trpi cak i dubinska pranja

Član
ne znam stvarno, ovdje po sarajevu ima da ti uradi koncem.. ne kao naljepnicu... da ti prosije znak.. to se sigurno ne moze niti isprati niti ostetiti.
vjerovatno ima i kod vas tamo negdje..

Član
radim ja sjedista louis vuitton a to sam tesko dobio i to taman za sjedista i par detalja unutrasnjosti.ako vec hoces zeku na sjedistima ja mislim da je najbolje resenje da ti neko izveze na sjedistu. a nije ni lola idej da ti neko na platni uradi stampom drzace i to.;)

sub3r je napisao(la):
ne znam stvarno, ovdje po sarajevu ima da ti uradi koncem.. ne kao naljepnicu... da ti prosije znak.. to se sigurno ne moze niti isprati niti ostetiti.
vjerovatno ima i kod vas tamo negdje..

to je vec nesto,dali je se ko susretao s tim i koliko kosta to zadovoljstvo?
hvala ;)

dario20 je napisao(la):
radim ja sjedista louis vuitton a to sam tesko dobio i to taman za sjedista i par detalja unutrasnjosti.ako vec hoces zeku na sjedistima ja mislim da je najbolje resenje da ti neko izveze na sjedistu. a nije ni lola idej da ti neko na platni uradi stampom drzace i to.;)

pa da,neke detalje da uradim...najvjerovatnije bi uradio to sa koncem i nesto kao naljepnicu da se moze lijepiti na plastiku(termicki)

LSD

Član
Ligamont u lukavcu preko puta pomocnog stadiona
rade vezove i to....vjerujemd a bi ti mogli to zavrsiti jeftino;)