bmw 330d je napisao(la):Ja sam mislio da su 17' nekako se cine manje , ali to je super ...estra auto a ima i snage :icon_biggrin:, kako se ponasa sa tim gumama po nasima cestama i kakve su te Dunlop gume jesi li zadovoljan sa njima..
jeli passat 150ps ,,,pozd[/i]
Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):gdje si ga to chipovo pa si sa 150 na 200 ga navuko???? hvala....
jeli ti kaze sta tuning-firma sportec iz ciriha,e tu jarane,tu je moj pasa dobio krila hehehehe
w_anel je napisao(la):fino fino moj bruder ima istog samo je sav tuniran od poda do krova
bulex je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):gdje si ga to chipovo pa si sa 150 na 200 ga navuko???? hvala....
jeli ti kaze sta tuning-firma sportec iz ciriha,e tu jarane,tu je moj pasa dobio krila hehehehe
pih ne znam zasto... al mi nesto govorilo da si uz tuzle.... pa reko neko ti u BiH to radio......
Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):gdje si ga to chipovo pa si sa 150 na 200 ga navuko???? hvala....
pih ne znam zasto... al mi nesto govorilo da si uz tuzle.... pa reko neko ti u BiH to radio......
jesam sa tuzlanskog kantona,tacnije iz celica ako ti nesta kaze to mjesto,a trenutno zivim u cirihu-svicarska
bulex je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):bulex je napisao(la):gdje si ga to chipovo pa si sa 150 na 200 ga navuko???? hvala....
jesam sa tuzlanskog kantona,tacnije iz celica ako ti nesta kaze to mjesto,a trenutno zivim u cirihu-svicarska
ma znam i za celic... al nije ta tunerska kuca iz celica.... btw.... VW izgleda dramaticno..... passat za 10!