Franki Član 03.08.2012 #16 edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas.
edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas.
mokeBass Član 03.08.2012 #17 Franki je napisao(la): edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas. Kliknite za proširenje... to si u pravu, uzet cu primjer jaranovog forda, ja mislim da mu ulje nije zamjenjeno od fabrike, gusci benzin mu bio, al opet radio je fino i isao..
Franki je napisao(la): edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas. Kliknite za proširenje... to si u pravu, uzet cu primjer jaranovog forda, ja mislim da mu ulje nije zamjenjeno od fabrike, gusci benzin mu bio, al opet radio je fino i isao..
OggyBoy Član 03.08.2012 #18 Franki je napisao(la): edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas. Kliknite za proširenje... I ja kažem, ništa bez VW-a i dizela.:smajli10:
Franki je napisao(la): edo_benz je napisao(la): sta hoces da kazes da fordova tehnologija nevalja Kliknite za proširenje... Prije su Fordovi motori bili nenadjebivi, a ovi danasnji motori i elektronika ne znam bas. Kliknite za proširenje... I ja kažem, ništa bez VW-a i dizela.:smajli10: