Hjooj,da,ma puknute su original kopče,tako mi je i na zadnjem,ovo sam privremeno stavio,bode mi oko isto.branik je fin, ali ovi šarafi sa strana nikako nisu kako treba.makar nađi one sa okruglim glavama ili neki manji ovi baš nekako iskaču iz cjelokupnog izgleda.uglavnom sve fino ofarbati i bit će super
Haubi je i cilj da bude mat. Branici su mat jer sam ih ja sam radio i još učim hahaha A u proljeće ide cijela u mat crnu. Maglenke imam,treba ih montirat,al fale blende.zašto hauba i prednji branik izgledau matirano??? imaš li maglinke, ovaj znak ili skini skroz ili vrati u sredinu. Lijepo izgeda sa bodykitom. Samo još neke 15-16... 17 je ono FULL, tako da bi to bilo mjera imaš li škrge za haubu?
U da,drugi auto skroz. prvo bih je spustio a onda bih išao i na veće felge Ali bih ostao pri ovak nekom obliku,polirani rub obaveznoBez ovih branika izgleda ko nista, ovako je skroz drugo auto.. vece felge obaveznoo
Imao sam takve u ponudi. jednog dana bih ih možda i uzeo. al su 15" isto.Samo polahko, uči se
ovo leže ko budali šamar, diamond cut 7 spoke
http://s2.photobucket.com/user/bigrsjay/media/awheeels001.jpg.html