Fabia RS Član 13.05.2009 #18 Predobar mondeo, felge bolest... jesil felge nove kupovao ili? De mi samo reci koliko su te xenoni kostali i kod koga si radio?
Predobar mondeo, felge bolest... jesil felge nove kupovao ili? De mi samo reci koliko su te xenoni kostali i kod koga si radio?
robyby89 Član 24.06.2009 #19 Najljepsi mondeo sto sam uzivo ikad vidio...Ubaci slike i od angel eyesa... Jesi li naručivao one LED maglenke?
Najljepsi mondeo sto sam uzivo ikad vidio...Ubaci slike i od angel eyesa... Jesi li naručivao one LED maglenke?
DaftKiller Član 13.07.2009 #20 Pozz svima. Evo ubacio sam još jednu sliku gdje sam ugradio i angel eyes. Za taj pothvat sam morao naručiti iz UK. Ported toga i K&N filter. Uskoro ću i LED maglenke. Fabia RS je napisao(la): Predobar mondeo, felge bolest... jesil felge nove kupovao ili? De mi samo reci koliko su te xenoni kostali i kod koga si radio? Kliknite za proširenje... Felge nove kupio. Xenoni me došli oko 400Km, sad je mnogo jeftinije.
Pozz svima. Evo ubacio sam još jednu sliku gdje sam ugradio i angel eyes. Za taj pothvat sam morao naručiti iz UK. Ported toga i K&N filter. Uskoro ću i LED maglenke. Fabia RS je napisao(la): Predobar mondeo, felge bolest... jesil felge nove kupovao ili? De mi samo reci koliko su te xenoni kostali i kod koga si radio? Kliknite za proširenje... Felge nove kupio. Xenoni me došli oko 400Km, sad je mnogo jeftinije.