Nexus je napisao(la):fino si poceo jos kakvu motorcinu mocnu kad ubacis i extra:icon_biggrin:
daki je napisao(la):Nexus je napisao(la):fino si poceo jos kakvu motorcinu mocnu kad ubacis i extra:icon_biggrin:
Ma ja mislio sam jednog GTD-a uvalit :lol:
Nexus je napisao(la):daki je napisao(la):Nexus je napisao(la):fino si poceo jos kakvu motorcinu mocnu kad ubacis i extra:icon_biggrin:
Ma ja mislio sam jednog GTD-a uvalit :lol:
il GTi od onog tvog golfa:lol:
daki je napisao(la):Hehe sinoc svakih 5 minuta neko na zadnjoj karambolci hoce da se trka, od onih starih BMW petica nemozes zivjeti. :lol: A ja kao ono samo iskuliram maknem se u stranu da prodje, kao ono sta se imam potezat s tobom prespor si, a vamo :lol: tragikomedija heheh :123:
tibor987 je napisao(la):daki je napisao(la):Hehe sinoc svakih 5 minuta neko na zadnjoj karambolci hoce da se trka, od onih starih BMW petica nemozes zivjeti. :lol: A ja kao ono samo iskuliram maknem se u stranu da prodje, kao ono sta se imam potezat s tobom prespor si, a vamo :lol: tragikomedija heheh :123:
Da, da, pogotovo sto se svak aseljacina zaljepi za zadnji branik kad prelazis preko lezeceg i slicno...pun mi nos takvih likova...:icon_rolleyes:
trizex je napisao(la):Ko vam je kriv kad nemate masinerije pod haubom da osvjetlate obraz :123:
daki je napisao(la):Hehe sinoc svakih 5 minuta neko na zadnjoj karambolci hoce da se trka, od onih starih BMW petica nemozes zivjeti. :lol: A ja kao ono samo iskuliram maknem se u stranu da prodje, kao ono sta se imam potezat s tobom prespor si, a vamo :lol: tragikomedija heheh :123:
Anee je napisao(la):daki je napisao(la):Hehe sinoc svakih 5 minuta neko na zadnjoj karambolci hoce da se trka, od onih starih BMW petica nemozes zivjeti. :lol: A ja kao ono samo iskuliram maknem se u stranu da prodje, kao ono sta se imam potezat s tobom prespor si, a vamo :lol: tragikomedija heheh :123:
e moj Daki ja moram preko citave sajbe staviti onu naljepnicu beba u autu:icon_smile: jer me pojedinci ispizde pravo kada se uporede nesto a meni djete u autu:icon_smile: a kad sam sam nidje nikoga:icon_cry: