Ford Focus 2003 1.8 tdci

Ford Focus 2003 1.8 tdci

Član
Pozdrav,

Kupujem auto,nasao sam ford fokus 2003 godiste,tdci 1.8,100 konja, 142 000 km presao

Zanima me sta gledati kod ovog modela...sta im je kriticna tacka

Ps znam da se ukusi razlikuju..neko ce savjetovat...de golfa..de astru...naletio mi fokus za solidnu cijenu...treba mi auto nekih godinu dana da me sluzi

Član
Ako si našao auto tog godišta i te kolimetraže, samo uzimaj.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Član
Ako ti gdje nalete ispravne dizne, pumpa visokog pritiska i rezervoar za takav focus do 1000km javi, lezi mi jedan u dvoristu vec 20 dana.

Član
Ja bih to auto zaobišao u širokom luku. Inače mrzim lijepiti etikete, ali evo četiri poznanika su imali mk1-ce, jedan od njih dobar majstor, i sva četvorica se kunu svim najmilijim da bi prije pješke hodali nego opet to auto uzeli. Dvojke Focusi od 2005-te su fantasticni auti, al taj kec je gluho bilo. Jaranu neki dan stao na semaforu, pumpa visokog pritiska, kupio ga prije 2 mjeseca. Ovaj drugi auto platio 4.000, za godinu dao jos 1900 samo da mobilan ostane. Ne znam koji ti je budžet al' ja bi ti savjetovao da pogledaš neke druge opcije.

Član
Fokus mk1 1.8 tddi je jedno od najizdrzljivijih auta, osim reparacije pumpe nema nikakvih problema.. par komada u mojoj blizini ima, i nikad nista, cak ni na trapovima

Član
Pozdrav...pisao sam nedavno za Ford Focus 1,8tdci..Al kupovina propala...

Sad sam nasao focusa 2006 1.4... Auto je sve uredu sto se tice estetskog izgleda..super ocuvano.. Unutra i vani..

Al ne znam kakav je ovaj Motor...presao je 143 000...maloprije Sam gledao auto i nije htjelo upaliti.. Vlasnik kaze da stoji vec mjesec dana u garazi... Zvao svog mehanicara.. I mehanicara mu navodno rekao da auto ima sistem protiv kradje.. Da mora auto otkljucati i zakljucati dok je kljuc unutar auta i da ce auto upaliti.. Lik je to i uradio i stvarno auto upali.. Al je izbacilo dosta smrada na benzin.. Nakon toga auto radi kao sat...

Jel ima logike ova prica??

Cijena mu je 2000 eura,u njemackoj

Hvala na pomoci

Član
Pozdrav...pisao sam nedavno za Ford Focus 1,8tdci..Al kupovina propala...

Sad sam nasao focusa 2006 1.4... Auto je sve uredu sto se tice estetskog izgleda..super ocuvano.. Unutra i vani..

Al ne znam kakav je ovaj Motor...presao je 143 000...maloprije Sam gledao auto i nije htjelo upaliti.. Vlasnik kaze da stoji vec mjesec dana u garazi... Zvao svog mehanicara.. I mehanicara mu navodno rekao da auto ima sistem protiv kradje.. Da mora auto otkljucati i zakljucati dok je kljuc unutar auta i da ce auto upaliti.. Lik je to i uradio i stvarno auto upali.. Al je izbacilo dosta smrada na benzin.. Nakon toga auto radi kao sat...

Jel ima logike ova prica??

Cijena mu je 2000 eura,u njemackoj

Hvala na pomoci

Normalno je da "izbaci dosta smrada na benzin" dok nije zagrijan . Radi pod saugom , katalizator hladan ...

Motor kao motor dobar i pouzdan , jedina mana performanse , provozaj vidi da li ti odgovara , tj. zavisi koliko ocekujes . Za normalnu voznju je OK .