Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Imam osjecaj da ce ova tema postati kao i ona 'tuning' onog golfa, samo dok pocnu radovi na fordu...
BTW...Fin ford, imao sam i ja slicnog nekad, isto letio, kad sam ga prodao, poceo je letjeti i na krovu, a jos nije bio V8...
radio bi ja njega vec al nisam stalno u bosni da bi mogao nemam vremena za to a auto mi treba stalno,pa vako kad imam slobodno pomalo radim na njemu,a ima vremena meni se ne zuri da ga sredim treba uzivati u tome
Imam osjecaj da ce ova tema postati kao i ona 'tuning' onog golfa, samo dok pocnu radovi na fordu...
BTW...Fin ford, imao sam i ja slicnog nekad, isto letio, kad sam ga prodao, poceo je letjeti i na krovu, a jos nije bio V8...
e brate kad vidim 'kilu' ovih naljepnica na auto dobijem osip:lol:,,skini to po cijenu zivota:lol:,,i ovo v8 okreni,,,,,da je v8 mozda i bi letio,,,ovako ces ipak cvrsto stojati na zemlji,,,,,,,fin auto u svakom slucaju i nek ga nisi stavio u njemacka vozila ko neki:lol:
Slazem se za naljenice, a to sto ga nije stavio u njemacka vozila je najveca greska, jer ovo i jeste njemacko vozilo.
Koliko se sjecam Koeln je jos u Njemackoj jedino da se nije preselio u Ameriku...:icon_smile: