Fire Ice od frenda

Fire Ice od frenda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
vidio ga ja puno puta,skroz pristojno izgleda,cak bolje uzivo nego na ovim slikama,samo cuva ga ko da ima jos deset iza kuce:icon_mad:

Legend
sta je na njemu fire&ice, jel samo boja i ovi bedzevi sa strane ili ?
vidim da je fabricke felge zamjenio ovim puno ruznijim (to je moje misljenje) jer grehota je skidati sa orginalng fire&ice bil sta..

vidim nema na zadnjim stokovima fire&ice oznake, sta je sa njima ?
jel unutrasnjost od fire&ice ili obicna ?

Početnik
.nOKe je napisao(la):
sta je na njemu fire&ice, jel samo boja i ovi bedzevi sa strane ili ?
vidim da je fabricke felge zamjenio ovim puno ruznijim (to je moje misljenje) jer grehota je skidati sa orginalng fire&ice bil sta..

vidim nema na zadnjim stokovima fire&ice oznake, sta je sa njima ?
jel unutrasnjost od fire&ice ili obicna ?

Vjerovatno je lakiran pa nema oznake...
enterijer je fire&ice, stopke, body.kit :D ocito nekad pao u pogresne ruke, ko nije znao sta je to, pa ga malo chuniro...pristojno izgleda u svakom slucaju...
auspuh je los, ovaj spojler nazad na gepeku takodje..

Golf lijepo izgleda ;) mogao bi biti jos bolji da ga cuva, zadnji lonac ga bas ukopa sto se zvuka tice i izgleda takodje

neki dan kad sam ga vidio falio mu je prednji GTI lip ne znam iz kojeg razloga skinut zbog snijega ili je odvaljen.

Ne treba puno posla oko njegada bi bio u exstra stanju.

Član
fire ice oznake je poskidao vlasnik prije njega,unutrasnjost je od fire ice ljubicasto plava,posla ima oko njega al sredjuje on njega kad odmara jer inace ne izlazi iz njega samo se vozika

Legend
aha.. tek primjetih da ima fire&ice unutrasnjost..
sto se tice onih oznaka nazad, nek pokusa da napravi replike, to mu puno znaci svakako :)

i fire&ice felge ispolirati, metnuti /45 na njih i vozi.. perverzija

i da.. ne svidja mi se onaj hepek iza prednjeg tocka, blaterica ili kako vec, ogavna je

Član
Naj vise se voza po gradu i vidi se da uziva u tome malo ga je bio udarijo ali sve je sredijo;)

Član
raymo je napisao(la):
Naj vise se voza po gradu i vidi se da uziva u tome malo ga je bio udarijo ali sve je sredijo;)

mene pretice po kaldrmi,kamenju i nekih ogavnim rupama,samo da dokaze da je brzi,,eto koliko ga cuva:icon_mad:
ne zna on ni sta ima cini mi se

Član
Vidi se da nije mazeno ni pazeno auto, nazalost... ali jos je daleko od odvratnog izgleda, fala Bogu... :)

Po meni, prvo sto treba uraditi su originalne feluge F&I... koje ja imam i stoje mi u garazi :) :) :) ako je zainteresovan, poslacu broj telefona :)

Početnik
vidjam toga golfa x puta na dan gospon Slaven sto ga vozi slabo
on to cuva raščukan je taj golf nedavno je bio parkiran pred mojom
zgradom(iznad policije)pa sam malo bolje zagledo uglavnom
moglo bi se na tome malo bolje poradit i malo bolje pazit i da
sredi onaj zadnji lonac kad ide isto ko da nema auspuha plasi
malu djecu i budi ljude koji vole dugo spavat :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.