Fiesta :)

Fiesta :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Posto nisam isao na neki extreme tuning, onda sam gledao da rad ima neke druge kvalitete, pa sam po prvi put pokusao sa nekom "flip flop" bojom, te neko ce primjetiti i poneku refleksiju na autu koje sam tek poceo, pa mozda i ne izgledaju bas najbolje, medjutim sto je tu je :) da ne duljim, samo procjenite..

stock:

progress:

FINAL CHOP:

endzoj :)

Legend
Ova prva mi je eztra dobra, dok recimo dole kad si mjenjao podlogu nekako mi prejako izgleda auto jak kontrast jer ono mracna ulica i sve. Ali prva je extra.

Član
joj kako ti nije mrsko raditi :icon_sad:

jarane skontas, radis 2-3 sata, izgubis 2-3 dragocijena sata da bi ti na kraju neko rekao "dobro je" i slicno..

jedino ako je to za tvoju dusu..al'...jbga :icon_biggrin:

poZ[/i]

Legend
Hehe, pa neka nek crta, kasnije dobro dodje, imace smisla i ukusa za dizajn. Ako se snadje moze i da debelo naplati.

A sto se tice komentara, sta da kazes, nista novo sve vec vidjeno, jer tesko je bilo koga zadivit, bilo cime. Dobar rad, svaka cast na trudu, i to ti je mjera.

Legend
mah.. ovo mi je prije svega hobi :)

radim to iz ljubavi prema automobilima, nista drugo..

sto se tice komentara, nije ovo sad neka profesionalna photoshop stranica (bazirana samo na virtual tuningu), stoga su komentari ok.

Meni je vazno da raja vidi sliku,i da im se svidi ili ne.. a ne moraju ni ostaviti komentar ;)

pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.