B bulex Član 10.09.2008 #61 RE: Fiat Tipo Refresh fiat ko fiat.... nit' dobar nit' losh... p.s. dobar fiatic shto jest jest... riskept trizex
RE: Fiat Tipo Refresh fiat ko fiat.... nit' dobar nit' losh... p.s. dobar fiatic shto jest jest... riskept trizex
trizex Član 10.09.2008 #62 RE: Fiat Tipo Refresh ooo danke fauve fahreru zaboravio si reci Fiat krs! postajes nemaran
B bulex Član 10.09.2008 #63 RE: Fiat Tipo Refresh trizex je napisao(la): ooo danke fauve fahreru zaboravio si reci Fiat krs! postajes nemaran Kliknite za proširenje... ma nejvjerovatnije chu jednog zheni uzimati... pa se primirio malo... sramota.ba
RE: Fiat Tipo Refresh trizex je napisao(la): ooo danke fauve fahreru zaboravio si reci Fiat krs! postajes nemaran Kliknite za proširenje... ma nejvjerovatnije chu jednog zheni uzimati... pa se primirio malo... sramota.ba
trizex Član 10.09.2008 #64 RE: Fiat Tipo Refresh lol.ba neka meni mog krsa, ne ureklo se, i zovem ga tako da se ne uobrazi, da pocne mahnitat
RE: Fiat Tipo Refresh lol.ba neka meni mog krsa, ne ureklo se, i zovem ga tako da se ne uobrazi, da pocne mahnitat
elmir Član 12.09.2008 #66 RE: Fiat Tipo Refresh trizex pravo fin tipo nadam se kad budem dolazio po felge da ces sa njim doci da ga vidim uzivo..
RE: Fiat Tipo Refresh trizex pravo fin tipo nadam se kad budem dolazio po felge da ces sa njim doci da ga vidim uzivo..
quattro Član 18.01.2009 #67 RE: Fiat Tipo Refresh ajdine jesi ti imo nekad lijepo auto , cak sta vise prelijepo
fiat_hgt Član 01.02.2009 #69 RE: Fiat Tipo Refresh evo jedna ajdinova slika kad je nabrijan bio [attachment=14243]
VW Diego Član 01.02.2009 #70 RE: Fiat Tipo Refresh kud je ovaj crnjo putovo mogo se ***ebat pa ga oprat!!!
trizex Član 01.02.2009 #72 RE: Fiat Tipo Refresh Hahahahahaha napokon, jos mi nisi stoko ni slika ni klipova prebacio ccc @vw diego, vrtili se 3 i kusur sata na parkingu po snijegu, i ne bio sav bijel
RE: Fiat Tipo Refresh Hahahahahaha napokon, jos mi nisi stoko ni slika ni klipova prebacio ccc @vw diego, vrtili se 3 i kusur sata na parkingu po snijegu, i ne bio sav bijel
quattro Član 01.02.2009 #73 RE: Fiat Tipo Refresh hahahahahhah imas lijepe slikice po autu , hahahhaha i jos si brz
fiat_hgt Član 01.02.2009 #74 RE: Fiat Tipo Refresh ma fiat je lud sa ovim natpisima.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: