Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: Fiat Stilo 1.9 jtd...update xenoni 6000k i provuceni kablovi za muziku
A znnaci bit ce bum bum mjuze
Sta ces sa playerom jel stavljas obicni neki il ide 2 din dvd ?
U onom fabrickom upustvu pise da preko mini iso konektrora kad se ustekuju na fabricki hu imas chincheve ne znam radil to ja sam nabavio dzekove al nisam jos probo, mrsko mi vadit onaj player a morat cu :icon_rolleyes:
Evo to je to cudo ima mjesto na playeru da se usteka e sad dal su ovi se sjetili pa unutar playera pospajali te kontekte :icon_question: Ja mislim da nisu fiat je to :lol:
ide proljece, vrijeme za alu felge a ja imam 16-ke originalne one sa stila sa gumama onako solidnim ljetnim za 450KM, hitno mi je to da prodam jer mi treba kesh, a fele su sa mog stila! pa eto ako neko ima zainteresovan bujrum!
hehe ide proljece a trebaju al felge a meni ide registracija i jbg :lol::lol::lol:...
lijepo vrijeme i odma se sarafalo...izvadio sjediste iz auta rastavio ga i izvadio foliju.umotao je i u karton i oblijepio i vise negori lampica od air baga ugasila se napokon.