eMIR_991 je napisao(la):Evo i slika presvlaka, izasle su me 250 km al kad se tu doda put i jos 5 sati cekanja treba se sta popit i pojest izadje malo vise, mislim da vrijedi ulozenog, sami se uvjerite...
elvirjahic je napisao(la):eMIR_991 je napisao(la):Evo i slika presvlaka, izasle su me 250 km al kad se tu doda put i jos 5 sati cekanja treba se sta popit i pojest izadje malo vise, mislim da vrijedi ulozenog, sami se uvjerite...
Predobre presvlake,reci mi jesi li ovo radio u gratexu:icon_question:
a gdje dodje taj gratex i imas li mozda broj tel?eMIR_991 je napisao(la):elvirjahic je napisao(la):eMIR_991 je napisao(la):Evo i slika presvlaka, izasle su me 250 km al kad se tu doda put i jos 5 sati cekanja treba se sta popit i pojest izadje malo vise, mislim da vrijedi ulozenog, sami se uvjerite...
Jesam...
ermin_46 je napisao(la):a gdje dodje taj gratex i imas li mozda broj tel?eMIR_991 je napisao(la):elvirjahic je napisao(la):eMIR_991 je napisao(la):Evo i slika presvlaka, izasle su me 250 km al kad se tu doda put i jos 5 sati cekanja treba se sta popit i pojest izadje malo vise, mislim da vrijedi ulozenog, sami se uvjerite...
Jesam...