LSD je napisao(la):nece ti ovo valjati......
trizex je napisao(la):Bi'ce super Stilo, volio bi i ja nac gdje ove njegove original 17" malo da ih profuram samo naprijed
BTW mislim da ces imat problem s gumama ,205/50 je ogromno, koliko se sjecam stilova fabricka dimenzija za 17" je nesto /45, 205/45 ja mislim...
bravof je napisao(la):da, Senad mi je farbao felge i momak je super uradio i bice jos posla za njeg imam jos nekih sitnica radit na auto pa ce mi on radit,a folije imam u planu radit dok nadjem nekog ko ce to uradit kako treba ...
hvala na lijepim komentarima...
ArminM je napisao(la):bravof je napisao(la):da, Senad mi je farbao felge i momak je super uradio i bice jos posla za njeg imam jos nekih sitnica radit na auto pa ce mi on radit,a folije imam u planu radit dok nadjem nekog ko ce to uradit kako treba ...
imam i ja nekog posla za njega,trebao bi i meni radit fele,momak je cudo,svaka mu cast,dobro radi,gledao sam dosta njegovih radova,,a sto se tice folija pogledaj kako izgleda na passatu od onog policajca Omerovica (Roči),,ako ti je to ok javi se ,pa cemo ti rijesit
bravof je napisao(la):ArminM je napisao(la):bravof je napisao(la):da, Senad mi je farbao felge i momak je super uradio i bice jos posla za njeg imam jos nekih sitnica radit na auto pa ce mi on radit,a folije imam u planu radit dok nadjem nekog ko ce to uradit kako treba ...
imam i ja nekog posla za njega,trebao bi i meni radit fele,momak je cudo,svaka mu cast,dobro radi,gledao sam dosta njegovih radova,,a sto se tice folija pogledaj kako izgleda na passatu od onog policajca Omerovica (Roči),,ako ti je to ok javi se ,pa cemo ti rijesit
ono je uradjeno dobro a nije previse tamno,,,,super je,onako i ja imam u planu...:icon_rolleyes:
bravof je napisao(la):prica ce mo ako se vidimo gdje u gradu....malo opsirnije.nije ni vrijeme sad da se stavljaju..:icon_rolleyes: