Član
Kaže ne do Bog, Forda, Fiata i Fate... fali još Fata znači...
u pitanju je mk2b Punto Sporting
2004 godište, 120 000km na satu
motor: 1.4 16V 95KS i 128Nm
mjenjač: 6 brzina
što se tiče opreme, mislim da ima gotovo sve što može Punto imati, dvozonska klima, abs, asr, esp, hill holder, fabrički subwoofer, profilisana sjedala itd
auto je bilo dosta zapušteno, urađen mali servis, veliki servis, komplet kočnice, set kvačila, nov akumulator, nove ljetne gume 195 50 15 Barum Bravuris 3, zimske 195 50 15 Barum Polaris 3.
Što se tiče voznih performansi, blago rečeno sam impresioniran, prava pila što se kaže... dosta elastičan motor, živahan i voli visoke obrtaje... Dosta se razlikuje od klasičnih mk2b, a to je :
- prednji branik
- zadnji branik
- spojler na krovu
- pragovi
- volan
- centralna konzola u sivoj boji
- niži ovjes
- veće kočnice
Par slika unutrašnjosti:
Stiff enough
Sa velikim bratom
u pitanju je mk2b Punto Sporting
2004 godište, 120 000km na satu
motor: 1.4 16V 95KS i 128Nm
mjenjač: 6 brzina
što se tiče opreme, mislim da ima gotovo sve što može Punto imati, dvozonska klima, abs, asr, esp, hill holder, fabrički subwoofer, profilisana sjedala itd
auto je bilo dosta zapušteno, urađen mali servis, veliki servis, komplet kočnice, set kvačila, nov akumulator, nove ljetne gume 195 50 15 Barum Bravuris 3, zimske 195 50 15 Barum Polaris 3.
Što se tiče voznih performansi, blago rečeno sam impresioniran, prava pila što se kaže... dosta elastičan motor, živahan i voli visoke obrtaje... Dosta se razlikuje od klasičnih mk2b, a to je :
- prednji branik
- zadnji branik
- spojler na krovu
- pragovi
- volan
- centralna konzola u sivoj boji
- niži ovjes
- veće kočnice
Par slika unutrašnjosti:
Stiff enough
Sa velikim bratom