Član
Pozz, dobar puntic, ma to je mana sa farovima kod njih, iznutra se zaprljaju, jer neko ko je mjenjao sijalicu nije dobro plastiku od fara zatvorio i tako da ti je prasina ulazila, tesko da ces to moci ocistiti i srediti, ja sam imao problem, pa sam nasao polovne farove sa maglenkama i rijesio problem... ali onda sam poslije kup angel eyes farove za puntica, sa xenonima ces svakako rijesiti problem, tako da ti to preporucujem i sa tim farovima, i to 6000K.
Kod mene je 2002 god proizvodnje ali je kupljen 2003 u martu, isto je 1.2 8v, i sasvim dobar motor, jeftin za odrzavanje i jako izdrzljiv, samo su im lamela i potisna mane, ostalo sve je ok, mada i komplet set za kvacilo bolji kosta najvise 200km
Evo jedna slikica od mene, ovo dok je bio inn felge sam prodao, prednje folije skinuo, ubi ova murija kaznama u posljednje vrijeme pozzz
Kod mene je 2002 god proizvodnje ali je kupljen 2003 u martu, isto je 1.2 8v, i sasvim dobar motor, jeftin za odrzavanje i jako izdrzljiv, samo su im lamela i potisna mane, ostalo sve je ok, mada i komplet set za kvacilo bolji kosta najvise 200km
Evo jedna slikica od mene, ovo dok je bio inn felge sam prodao, prednje folije skinuo, ubi ova murija kaznama u posljednje vrijeme pozzz