Fiat Punto kupovina (samo Sarajlije)

Fiat Punto kupovina (samo Sarajlije)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poz narode , prijateljica sa posla kupuje auto pa mi treba mala pomoc da bi ja njoj pomogao , nasla je punta vozi ga neki Hafiz , koliko vidim slike su sa stupa (OGIJEV REON :) ) pa ako ko moze malo vise informacija o autu , znaci covjek je rekao da mu je motor bio sjeban i da je kupio drugi i ubacio u fiata , ima atest al nije uveden u saobrtacajnu jer je u toku bila regstracija pa je cekao da istekne , medjutim jos nije istekla (istice za mjesec) pa je prijateljicu strah hoce li imati kakvih problema kad bude registrovala? Pored toga gdje se najbolje moze pregledati Punto da ljudi kazu istinu a ne da zensko opeljuse ako ima sta popraviti pa presute ?

Evo link auta

http://www.pik.ba/artikal/2354988/fiat-punto/

Član
Ma nema se sta brinut hodza je to oducio cim nema sejtana ne moze ne valjat a i fiat je to :D:lol:

Član
ako je motor i elektronika uredu ovo ostalo ti je sve sitnica. ja kad sam kupio svog samo sam na to gledao i na kraju je i ispalo da sam imao samo uraditi ono osnovno (kocnice, trapove, ulja i filtere).
koji je motor u pitanju???

Koja je cijena Punta ako nije tajna?

Naravno: motor, oprema, godište, kolko vrata, boja???

Sve su informacije jako bitne da joj se kažejel joj to isplatno pošto već auto ima mali nedostatak (mijenjan motor a nije uvedeno u saobraćajnu), i povrh toga ako je neko motor razgulio može se postavit pitanje i kako ga je vozio što automatski navodi na zaključak da su i neke druge stvari izhabane.

Naravno, detaljna provjera prije kupovine!

Imate gore oglas sam stavio http://www.pik.ba/artikal/2354988/fiat-punto/ , znaci 2 vrata 1.2 motor , bio je prije tog od 60ks a sad kad je ubaci novi kao stavili su od 80ks jaci

Član
Nevidim poentu kupovanja auta na kojem je mijenjan motor plus nije zaveden u saobracajnu.... mogucnost komplikacija je neizbjezna... nek doda curica koji dinar i uzme normalno auto

kao eto nije uveo motor jer je rega bila u toku pa beze da ne radi novu saobracajnu imao je u planu prodati , ima uredne papire od Atesta i motor je zamjenjen kod Hote , tacnije Hota je i odrzavao auto

Evo da se javim, auto pregledan ko god bude htio kupiti ovoga nek ne kupuje jer je auto bilo opaljeno i naprijed i nazad , papiri i sve su uredni samo je auto skoro pa krsh , znaci vjerovatno je uvezen razbijen pa ga malo sredili i sad prodaju , auto ne vrijedi tih para

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.