fiat punto 98 god. 1.1 benz

fiat punto 98 god. 1.1 benz

znaci problem je u tome sto je poceo da trza ne bas toliko cesto al dovoljno da mi smeta... najvise sam primijetio da se to desava pri manjim obrtajima iako nemam skale za obrtaje al osjetim po gasu...znaci manji gas trza al kad ga gulim nece nikako trzati dok prije nije bilo tako... do goriva nije jer sam mijenjao 5-6 benz. i isto... nemam vremena da odem do majstora pa sam se ovdje javio da vidim do cega moze biti...
jel moguce da je do filtera od goriva jer ga nisam dugo mijenjao ili moze biti jos nesto?? pozz

Član
Trzuckati moze zbog svijecica, kablova, loseg goriva, zaprljanosti dizni, itd...
Zbog filtera goriva ti ne moze trzati kad drzis gas malo i ides recimo konstantnom brzinom, on bi prije losije isao na punom gasu ili tesko palio ili gusio se na visim obrtajima...
Kako ti radi na leru, kad stisnes gas pa pustis? dali se vrati normalno na ler ili padnu obrtaji kao da ce se ugasiti pa se vrati ler na normalno? kako radi kad se upali leden, a kako kad je vruc.

Član
Provjeri bombinu , kod kuma Clio trzucko kad iz niskih obrtaja ubrzavaš ,i to u intervalu od 1000-1200 obrtaja i poslije toga sve normalno ,nije gubio snagu .Moglo se tako voziti ,al nervira. Bombina riknula (ili kako se to kod novijih aUta zove ,neki modul)

RS TURBO je napisao(la):
Trzuckati moze zbog svijecica, kablova, loseg goriva, zaprljanosti dizni, itd...
Zbog filtera goriva ti ne moze trzati kad drzis gas malo i ides recimo konstantnom brzinom, on bi prije losije isao na punom gasu ili tesko palio ili gusio se na visim obrtajima...
Kako ti radi na leru, kad stisnes gas pa pustis? dali se vrati normalno na ler ili padnu obrtaji kao da ce se ugasiti pa se vrati ler na normalno? kako radi kad se upali leden, a kako kad je vruc.

na leru radi ok kad stisnem gas i pustim sve ok...vrati se normalno...a provjerit cu opet sve to detaljno i kako radi kad je vruc a kako kad je hladan...a auto pali lahko kao i prije valjda ne bi trebalo biti do svjecica...pozz