Luka01 je napisao(la):
edoze je napisao(la):
Luka01 je napisao(la):
Ma Fiat je sve rekao poslovanjem sa Zastavom:lol: a kupovinu Opela nek prepusti pravim firmama
ak ces vec to gledat,pogledaj sta je skoda bila prije nego je dosla pod vw vodjstvo
btw,mozda i ti i ja kupimo zastavu za nekih par godina,tako da....domace je najgore:lol:
Mislis kupimo auto zastavino ili cijelu firmu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
mislio sam na auto
pogledaj jugu,pa pogledaj punta kojeg sad prave...isto je bilo i sa skodom...pa je sad skoda medju najprestiznijim i najpozeljnijim automobilima u klasam koje proizvodi...vidio si i sam uspjeh novog superba recimo...od firme koja je bila skoro pa sprdnja u poredjenju sa konkurencijom,do vrha...takodjer drug,svi prodaju,fiat kupuje...sto znaci da je firma itekako dobro poslovala u zadnje vrijeme...da se razumijemo,nisam pristalica fiata,kao auta,osim stila,on mi je extra,a ovo ostalo,manje-vise...al ipak,pored toga sto se svi zezaju,fiata (bravo/brava/punto/marea) ima na nasim cestama mozda i vise nego vw-a...meni svejedno,ja pored koreanca vozam i vw-a,a i prije ova dva auta je otac vozao opela pa dva passata...
polako se u vw-u gubi ono sto su imali golfovi 80-tih i 90-tih...kvalitetno auta za povoljnu cijenu...dok fiat nudi jeftinija auta..a kvalitetna,poput forda,kia-e...ja licno mislim da ce opel pod vodjstvom fiata jos bolji postati...a vrijeme ce pokazat...