Alen_P je napisao(la):Kako bi mi dobro stajao .... A ja ovako zgodan i lijep , a Fiat npr crn ... Uhhhhhh...
Alen_P je napisao(la):Kako bi mi dobro stajao .... A ja ovako zgodan i lijep , a Fiat npr crn ... Uhhhhhh...
Alen_P je napisao(la):Dokle si ti sa svojim autom Igy ... Šta si riješio ...
Još jednom dižem temu iz mrtvih ( izvinjavam se ), al samo da najavim da je MOJJJJJ :lol:Alen_P je napisao(la):Oooooo , hvala hvala , Samire ... Ovo nisam vidio prije , već slučajno listajući forum zapade mi za oko Fiat Coupe ... Ohohohohoh ... Te sam se želio zahvaliti i izvinuti jer mi je ova tema promakla ... Inače , to mi je auto koji mi se pravo svidja i biće moj ako Bog da da se malo stane na noge ... Hvala još jednom i oprostite što dižem temu iz naftalina :lol:
Alen_P je napisao(la):Još jednom dižem temu iz mrtvih ( izvinjavam se ), al samo da najavim da je MOJJJJJ :lol:Alen_P je napisao(la):Oooooo , hvala hvala , Samire ... Ovo nisam vidio prije , već slučajno listajući forum zapade mi za oko Fiat Coupe ... Ohohohohoh ... Te sam se želio zahvaliti i izvinuti jer mi je ova tema promakla ... Inače , to mi je auto koji mi se pravo svidja i biće moj ako Bog da da se malo stane na noge ... Hvala još jednom i oprostite što dižem temu iz naftalina :lol:
Hehehheheh 220 KS 0-100 6,5 sec