Fiat Bravo R(elja)- style

Fiat Bravo R(elja)- style

hvala momci, farovi od maree su u planu i da se mrezice menjaju, nadam se da cemo se vdeti negde uzivo pa da vidite boju, mnogo je bolja uzivo...vcrs sam ga malo ganjao, ide lepo, nisu ga mnogo umrtvile 17" samo je potrosnja veca... a tek vam spremam iznenadjenje...

Član
skupljaj ti pare za motor :) taj je nesreca i kad je ispravan, a steta da auto ovako izgleda a ne ide u skladu :)

Fin Bravo pravo :icon_biggrin:

Ovaj bad look mi se ne svidja ni malo,da je ostriji i ravan.Ali opet je jedinstven .Ako se tebi svidja ovakav,meni jos vise ;)
Jos kad bi uletio neki HGT :icon_biggrin:

Član
Bad look ce se verovatno bolje uklopiti sa mareinim farovima, sve u svemu zanimljiv auto. Sto kaze trizex skupljaj pare za neki bolji motor, steta je da ostane ovaj. A sto se tice felni 17", a opet mu izgledaju malo zbog agresivnog izgleda, da sam na tvom mestu skupljao bih pare za ovakve 18-ice

Uploaded with ImageShack.us
:) Imas jedne iste 18" na polovniautomobili.com mislim da trazi 400e, pitaj coveka mozda i hoce zamenu za manje... ;)

pa ne znam bas za 18", to mi nekako preveliko, a i ove moje su mi bas extra... a sto se tice motora to je u planu da se menja ali tek za koji mesec sada mi je prvo u planu unutrasnjost i jos neke stvari spolja...

Član
Orginalni mehanizam preskup, ak te bas volja za tim imas onog anesa na forumu on je sebi uradip repliku LSD orginalnih sarki na golfa i dobro kod njega funkcionise pitaj ga da ti da neku shemu

ja sam vec kupio sarke (90stepeni se otvaraju), nego sad razmisljam da li da ih ugradim, ne znam koliko je komplikovano za svakodnevnu voznju

Član
Pitanje koje si kupio original LSD vrata ( sarke ) dodju barem soma ipo eura sa ugradnjom, dok imas MAdjarsku kopiju sarki sa mehanizmom za oko 800-njak maraka i vrata su govno...em sto im amortizer brzo propisa pa spadaju, em kad ih dignes klate se ko babin zub ;)

+ Ako vec neces ici na extreme tuning za street style, nego mislis ko fazon na auto koje je picnuto...pa to je vec odavno izlizano... ;)

tibor987 je napisao(la):
Pitanje koje si kupio original LSD vrata ( sarke ) dodju barem soma ipo eura sa ugradnjom, dok imas MAdjarsku kopiju sarki sa mehanizmom za oko 800-njak maraka i vrata su go*no...em sto im amortizer brzo propisa pa spadaju, em kad ih dignes klate se ko babin zub ;)

+ Ako vec neces ici na extreme tuning za street style, nego mislis ko fazon na auto koje je picnuto...pa to je vec odavno izlizano... ;)

pa necu ici bas extreme, ne volim ogromne plastike, ali bice jos promena na kolima, kao sto vec ima... sarke sam uzeo u americi kad sam bio, a ugradjujem ih sam( cale mi ima auto servis), samo me zanima da li se puno klimaju kad se podignu?