Fiat Bravo R(elja)- style

Fiat Bravo R(elja)- style

Evo da predstavim moju makinu, Fiat Bravo 1,4 1996 god, radjen u caletovoj radionici zadnja 3 meseca i pre neki dan skljopljen za voznju. Do sada je odradjenja prednja i zadnja hauba, zatvoreni zmigavci sa strane i mesta za lajsne po vratima, ubacen alarm, centrala, sva 4 diska, felne 17" i muzika kenwood, plejer i 4 zvucnika za pocetak... U planu su jos farovi od maree, abart pragovi i produzetak zadnjeg branika, sportski auspuh i sredjivanje unutrasnjosti, tamnjenje stakala i jos neke sitnice, kad se nadje vremena za to...
www.postavi.com
[/img]

www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
www.postavi.com
[/img]
Evo za pocetak, bice jos slika kada se nesto bude radilo... Komentari i sugestije su dobrodosle...

Član
Dobar bravo... ovaj "badlook" je malo diskutabilan, nekako mi se ne uklapa sa ovim branikom nekako... a ostatak je sasvim solidan... dobre felge, koji je ovo model? ;)

BHT Ovisnik
boja odlicna,samo taj badlook mu ne lezi,ljepsi bi bio da is napravio standarni manji kao obrvice:cool: branik po meni na bravu najbolje lezi od maree duboki s usisom,legne mu samo tako,inace dobar:cool:

Član
po meni jako zanimljivo..malo drugacije nego li smo navikli.mislim da bi ti mrezica u prednjem braniku bolje izgledala u crnoj varijanti.uklopilo bi se sa ostatkom crne po haubi i krovu

Član
Svidja mi se sve sem bad looka na haubi, da si uradio samo ostri ravni predobro izgleda na bravou, al boze moj ,100 ljudi 100 cudi :cool:

aha, a ja sam hteo malo drugaciji "badlook" od svih ostalih, meni se svidja a i bolje izgleda u prirodi, za felne ne znam tacno koji su model ali znam da su 2005 godiste... A i boja je mnogo bolja uzivo, pogotovo ova crna dodje do izrazaja na suncu jer u sebi ima crvene kristale pa se preliva...

ArminM je napisao(la):
po meni jako zanimljivo..malo drugacije nego li smo navikli.mislim da bi ti mrezica u prednjem braniku bolje izgledala u crnoj varijanti.uklopilo bi se sa ostatkom crne po haubi i krovu

u planu je da se promeni, ova je stavljena samo za pocetak, rekoh sklopljen je pre neki dan, nisam mogao da docekam da ga provozam...

Član
lijepo, i neobicno... najvise mi se svidjaju felge.. a kao sto kolega armin rece.. mozda bi bilo bolje mrezicu u crno, i ovo pored mrezice sto je u istom nivou..
respekt za posao ;)

hvala ljudi, mrezica ce se menjati sigurno, pragovi su kupljeni samo cekaju farbanje i montiranje... sledece nedelje cu poceti sredjivanje unutrasnjosti tako da ce biti novih slicica...

Član
mijenjaj farove,stavi od maree...bolje ce se uklopit s badlookom...xenoni naravno...ovako mu nest fali...i crne mrezice u karambolke skroz da zacepi rupe...:D;););)..a boje su odlicne..:D