Član
Grijanje mi je jako slabo, temperatura auta stoji na predvidjenom podioku i ne mice, nekad pocne toplije da puse a nekad nista, upalim onaj optok vazduha te se malo zagrije.
Kad sam ga tek kupio dobro je grija jedno vrijeme ali opet na neke intervale, sad dobro sad lose.
Pokusali smo i sa ozracavanjem hladnjaka i crijeva sto ide na onaj hladnjak u kabini ali opet nista.
To se desilo od prvog trenutka kad sam mu zamjenio tecnost u hladnjaku.
Mjenjao sam i dihtung glave malo je bolje bilo ili mi se cinilo.
Imao sam i jednu bravu isto JTD i opet mi se isto desilo, a imao sam i brava 2.0 HGT poslije zamjene tecnosti opet je grijao kao lud.
Stvarno ne znam u cemu je problem pa eto ako se neko susretao sa necim slicnim neka pise.
Sam cu sarafat samo da popravim.
Prosle godine sam tri puta bio prehladjen e ovaj put neces.. ;-))
Kad sam ga tek kupio dobro je grija jedno vrijeme ali opet na neke intervale, sad dobro sad lose.
Pokusali smo i sa ozracavanjem hladnjaka i crijeva sto ide na onaj hladnjak u kabini ali opet nista.
To se desilo od prvog trenutka kad sam mu zamjenio tecnost u hladnjaku.
Mjenjao sam i dihtung glave malo je bolje bilo ili mi se cinilo.
Imao sam i jednu bravu isto JTD i opet mi se isto desilo, a imao sam i brava 2.0 HGT poslije zamjene tecnosti opet je grijao kao lud.
Stvarno ne znam u cemu je problem pa eto ako se neko susretao sa necim slicnim neka pise.
Sam cu sarafat samo da popravim.
Prosle godine sam tri puta bio prehladjen e ovaj put neces.. ;-))