osim par ljudi koji ovdje pisu ok i bez predrasuda, ostalo je sve suplja rekla-kazala...posebno u vezi limarije, elektronike, nemoj italijana i sta sve ne, pomislio sam da ne vozim bas taj auto

motor je dokazano odlican, ulje skoro da ne trosi, minimum bas, radi mirno, skoro necujno u leru..za tu snagu i ne trosi nesto vau,....nema problema ako se odrzava redovno...
kilometraza moguce da je tacna, nebitno (moj je imao 240 000 na satu kad sam ga kupio i nisam na to gledao i evo godina nema kvarova, zanimljivo ni na trapu iako vozim na 16'')....
potrosnja se krece u rasponu od 6l - max. 11l, ja sam trosio oko 6.5 na duzim relacijama, brzina oko 70-80km/h , a 10-11 l trosi kad ga gulis konstantno (i ako je pod velikim teretom) sto sumnjam da ce ti cura raditi..u gradu normalne voznje, prosjecno neka ocekuje oko 8.5 l...nemamo mi gradova gdje ce trositi vise....
dijelovi su pristupacni i prilicno jeftini (set zupcastog i spanera 140 km, diskovi 70km...) odrzavanje jednostavno...s elektronikom sve ok kao kod vecine ostalih auta (ne podnosi vodu logicno

), jedini problem sam imao s el.pinjonom sto je opet izuzetan slucaj da se to pokvari (kosta oko 30-40km)...ukratko, ja samo sipam-vozim, sitne kvarovi su zanemarljivi

limarija pocincana tesko da ce truhnuti ili hrdjati, kod mene pod i pragovi i nakon skoro 15 godina kao novi, tako da je bezveze trositi rijeci na to....
opet ne znam sta ona trazi...al za auto te snage, cjene, dizajna, opreme, bravo je najbolji izbor ...
eto ako sam nesto zaboravio a zanima te, samo pitaj